De köper 1200 bilar i månaden – så får man rätt pris

Publicerat: 2020-17-1

Varje månad väljer 1200 personer att sälja sin bil till Riddermark Bil. Anledningen? Bland de bästa priserna i branschen – och en enkel handläggning där Riddermark Bil till och med hämtar upp bilen när man är överens om affären.
– Det är betydligt smidigare än att försöka sälja sin bil privat, säger Peter Dunder, privatinköpschef.

Få bilen värderad hemma i garaget – kolla här hur mycket du kan få för din bil.

Som bilägare går man stundtals i tankar om att det kan vara dags att byta eller rentav göra sig av med sin bil. Men många drar sig för försäljningen om det innebär att först laga fel och fixa till bilen, därefter ordna annons, pappersarbete och i slutändan komma även överens med en potentiell köpare.

– Det finns dessutom en risk att köparen hör av sig i efterhand och är missnöjd eller rentav försöker häva köpet. Lägg därtill den flod av bedrägerier som angripit den privata begagnathandeln de senaste åren, säger Peter Dunder som är privatinköpare hos Riddermark Bil.

Men det finns betydligt mer effektiva sätt att sälja bilen. Fråga bara de 1200 personerna i månaden som väljer att sälja bilen till Riddermark Bil. Företaget har bilhallar på flera håll runt om i Stockholm och ordnar snabbt en professionell värdering när man fyllt i några enkla uppgifter på deras hemsida.

När man är överens om affären kan man komma och lämna bilen i närmaste bilhall – eller få den upphämtad av Riddermark Bil hemma i garaget.

– Som kund får man alltid betalt när vi kommer för att hämta bilen vilket ger pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna, berättar Peter Dunder.

Riddermark Bil tar också hand om pappersarbetet för att underlätta affären så mycket som möjligt för dig som säljare – en stor skillnad mot att sälja privat då man måste ta hand om även den biten.

Är du också intresserad av att sälja din bil? Nu kommer Riddermark Bil alltså och hämtar den efter försäljningen. Kolla via länkarna nedan för att se hur mycket du kan få.

Få bilen värderad hemma i garaget – kolla här hur mycket du kan få för din bil.

Nästa artikel