Därför ska du sälja bilen nu i helgen – smidigare blir det inte

Publicerat: 2020-26-2

Vårstädning på gång i garaget? Nu är det kanonläge att sälja bilen redan i helgen. Riddermark Bil gör en storsatsning detta veckoslut – skicka in dina uppgifter och få bilen värderad innan helgens slut.
– Vi hämtar bilen gratis om du vill det, säger Christian Hanell som är privatinköpare hos Riddermark Bil.
Via länken nedan kommer du till värderingen.

Riddermark Bil är en stor bilhandlare i Stockholmsområdet med bilhallar runt om i hela stan och huvudkontor i Järfälla. Man köper i genomsnitt in 40 bilar varje dag och arbetar dagligen med att värdera hundratals bilar åt potentiella säljare. Går du i säljtankar är Riddermark Bil rätt val för att få ett bra pris på bilen – samtidigt som tjänsten är snabb och lättillgänglig.

Faktum är att det är kanonläge att göra sig av med bilen redan i helgen då Riddermark Bil gör en storsatsning på lördag och söndag. Lagom till svenskarnas festival- och tacomys tar Riddermark Bil in extrapersonal – den som skickar in sina uppgifter får bilen värderad helt gratis innan helgens slut.

– Lämnar man korrekta uppgifter står vi alltid för vårt bud och hämtar sedan upp bilen hemma hos säljaren, säger Christian Hanell.

Tack vare en populär digital överföring får man också pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna. Det innebär att man kan be om en kostnadsfri värdering, få ett bud, få bilen upphämtad och göra klart affären redan innan det är dags att gå till jobbet på måndag.

– Smidigare kan det inte bli. Genom att sälja bilen till oss på Riddermark Bil slipper man allt pappersarbete och kan fokusera på roligare saker. Vi sköter hela affären, säger Christian Hanell.

Med andra ord är det dags att göra slag i saken. Klicka på länken nedan för att hämta en gratis värdering.

Sälja bilen nu i helgen? Riddermark Bil har extraöppet i helgen – nu kan du få en gratis värdering innan helgens slut och om du vill hämtar Riddermark Bil upp din bil hemma! Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel