Därför är det läge att sälja bilen i vår

Publicerat: 2020-14-2

 Framåt våren är det dags för en omgörning hemma. För att få plats med nytt är det populärt att rensa ut både i garderoben och förrådet – och kanske också i garaget? Nu är det guldläge att sälja bilen i vår.

Sälja bilen? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Vårvärmen närmar sig med stormsteg och innan man vet ordet av står Sverige i blom. För att förbereda sig inför en ny vår är det många som passar på att göra en utrensning hemma. Dels ser man över garderoben, dels ser man över förråden och slänger det som inte längre används för att ge plats åt nytt. Många tar också chansen att uppdatera sin bil och kollar efter nytt – kanske en lite sportigare variant eller en bil som mer passar rådande familjeförhållanden.

Men för att kunna få plats med en ny bil behöver man sälja sin befintliga på ett smidigt sätt. Då är Riddermark Bil det självklara valet. Företaget har butiker över hela Stockholm och köper 2000 bilar i månaden. På Riddermark Bil arbetar ett stort team som varje dag värderar bilar för potentiella säljare och kommer med rättvisa erbjudanden på hur mycket man kan få för bilen. Om man själv kommer med korrekta uppgifter står Riddermark Bil alltid för sitt bud.

Försäljningen är snabb och smidig och Riddermark Bil tar hand om hela pappersarbetet. Som säljare kan man helt enkelt luta sig tillbaka – när man är överens hämtar Riddermark Bil alltid bilen på plats så att man slipper åka till en anläggning.

– Vi har en smidig digital överföring av pengar, så vi ser dessutom till att man får pengarna på kontot innan man lämnar över bilnycklarna, säger Peter Dunder som är privatinköpare.

Är du också intresserad av att sälja bilen och vill se hur mycket pengar du kan få ut?

Fyll i formuläret via den här länken så återkommer Riddermark Bil med ett bud.

Sälja bilen? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel