Beskedet som får alla boråsare att jubla – sälj bilen med upphämtning hemma

Publicerat: 2020-31-3

Sveriges textilhuvudstad, ett stort utbud av restauranger och caféer och så klart ett allsvenskt fotbollslag. Anledningarna att gilla Borås är många – och här kommer ännu ett för den bilintresserade. Sälj bilen till Riddermark Bil och få den upphämtad hemma i Borås. Dessutom pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna.

Sälja bilen i Borås? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Som bilägare blir man ibland sugen på något nytt. Kanske gör en förändrad familjesituation att man behöver en större bil, kanske behöver man plötsligt ingen bil alls och är därför intresserad av att sälja. Oavsett anledning till att sälja bilen är Riddermark Bil rätt val för att göra det. Det kan alla i Borås med omnejd nu dra nytta av på smidigast sätt.

Borås är som många känner till en av Sveriges mest populära städer med gott om sevärdheter och anledningar både till att besöka och känna stolthet över. I Borås, som går under smeknamnet Sveriges textilhuvudstad, finns gott om restauranger och caféer, vilket gör det lätt att trivas. Den allsvenska fotbollen är ett självklart inslag i staden och faktum är att Borås dessutom är lite av ett skandinaviskt nav, med ungefär lika långt avstånd till såväl Oslo, Köpenhamn som Stockholm.

Därför är Riddermark Bil stolta över att kunna erbjuda upphämtning även i Borås, vilket betyder att boråsare som går i bilsäljartankar enkelt kan få en värdering av Riddermark Bils värderingsexperter genom att skicka in sina uppgifter.

När man sedan bestämmer sig för att göra affär hämtar Riddermark Bil upp bilen hemma i garaget, om man inte själv vill lämna bilen i en av bilhallarna.

– Vi vill göra det smidigare att sälja sin bil. Man ska inte behöva tänka på pappersarbetet eller att ordna med annonser, vi tar hand om försäljningen och ser till att man får rättvist betalt, säger Peter Dunder som är privatinköpschef hos Riddermark Bil.

Att sälja bilen är enkelt och börjar med en smidig och snabb värdering. När man sedan väl vill sälja sin bil till Riddermark Bil får kunden betalt direkt via en digital överföring som gör att hela affären känns trygg och säker.

– Man har pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna, säger Peter Dunder.

Riddermark Bil köper 2000 bilar varje månad – bland annat i Borås med omnejd. Vill du också sälja din bil och få den upphämtad hemma utan att ens behöva lämna hemstaden? Fyll i uppgifterna om din bil och se hur mycket betalt du kan få.

Sälja bilen i Borås? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel