5 skäl att sälja din bil till Riddermark Bil

Publicerat: 2021-3-6

Är det dags att uppdatera din gamla bil till en nyare modell? Att sälja en begagnad bil är en process som kan vara onödigt krånglig och ta längre tid än vad man är villig att lägga. För att spara tid och huvudbry kan man istället lämna in bilen till Riddermark Bil. De säljer enkelt och bekvämt bilen åt dig.

Går du i säljtankar? Börja med en gratis värdering på Riddermark Bils hemsida, klicka här för att komma igång.

Det finns olika anledningar till att vilja sälja sin gamla bil. Kanske vill man byta till en ny modell, kanske har man en ändrad familjesituation som gör att man behöver en annan typ av bil eller så har man kanske inte behov av att äga en bil längre. Vilken anledning man än har till försäljningen så kan det vara skönt att vända sig till en bilhandlare istället för att sälja bilen själv.

Riddermark Bil köper över 2000 bilar i månaden och finns i hela Sverige. Här är fem anledningar till att så många väljer att vända sig till Riddermark Bil vid försäljning av sin gamla bil.

  1. Det är enkelt – man slipper rodda med allt det administrativa inför och efter försäljningen. Riddermark Bil tar hand om pappersarbetet, både värdering och besiktning av bilen, försäljning och hjälper till med ägarbytet.
  2. Det är bekvämt – Riddermark Bil hämtar bilen på din parkering, inom 24 timmar var som helst i landet. Riddermark Bil tar också hand om både städning, tvätt och eventuella reparationer av bilen.
  3. Snabb försäljning – i samma ögonblick som bilnycklarna byter händer kommer pengarna in på kontot. Riddermark Bil är experter på att sälja begagnade bilar och vet därför vad din bil är värd redan innan de sålt den vidare. Man får betalt direkt när man lämnar bilen till Riddermark Bil och slipper vänta till den sålts till nästa kund.
  4. Riddermark Bil har nöjda kunder. Varje månad säljer 1200 kunder sina bilar till Riddermark Bil och företaget har utmärkta omdömen på Trustpilot. Kunden Josephine rekommenderar Riddermark Bil och skriver i en rekommendation på företagets hemsida – ”Snabb och smidig service, supertrevlig personal. Jag rekommenderar företaget till 100%!”
  5. Gratis värdering – på några få klick kan man få bilens värde bedömt av en värderingsexpert – helt gratis. Fyll i uppgifterna om bilen på Riddermark Bils hemsida och få sedan en kostnadsfri värdering. Efter värderingen finns inget säljkrav, utan man får själv välja om man vill sälja sin bil eller inte.

Går du i säljtankar? Börja med en gratis värdering på Riddermark Bils hemsida, klicka här för att komma igång.

Nästa artikel