Så blev Petra, 50, kvitt sin vaxpropp: ”Fungerade jättebra”

Publicerat: 2019-11-10

När Petra drabbades av en vaxpropp trodde hon först att hon hade fått tinnitus.
Tack vare Revaxör öronvaxlösande medel kunde hon snabbt få bukt med problemet och pusta ut.
– Det fungerade verkligen jättebra, säger hon.

Petra, 50, älskar vatten, och när hon inte jobbar som eventmanager ägnar hon gärna sin fritid åt att segla tillsammans med sin man. Hon är även en stor fantast av vinterbad.

Efter ett uppfriskande dopp i vintras drabbades Petra plötsligt av nedsatt hörsel på ena örat, samt ett märkligt susande ljud som höll i sig.

– Först trodde jag att jag hade fått tinnitus. Det susade som i ett element, säger hon.

Har du också plötsligt drabbats av nedsatt hörsel? Det kan bero på en vaxpropp. Beställ Revaxör öronvaxlösande medel hos Apoteksgruppen i dag!

Råkar man få in vatten i öronen kan det göra att öronvaxet blir extra segt, vilket i sin tur kan resultera i att en vaxpropp uppstår.

Petra misstänkte snabbt att det kunde vara just detta som hade hänt och bestämde sig därför för att inhandla Revaxör öronvaxlösande medel.

– Det var en självklarhet att prova Revaxör direkt – man blir ju tokig när man inte hör ordentligt.

Har du också drabbats av en vaxpropp? Prova Revaxör! Finns både som spray och som droppar och finns att hitta hos Apoteket.

Petra valde att testa Revaxör öronvaxlösande droppar, och redan efter andra sköljningen kände hon hur hörseln kom tillbaka.

– Det fungerade verkligen jättebra. Suset försvann så fort jag hade spolat öronen.

Erfarenheten har inte avskräckt Petra från att fortsätta vinterbada, men däremot är hon noga med att förebygga vaxproppar.

Just därför använder hon numera Revaxör Olja. Oljan smörjer hörselgången vilket gör att örats rengöringsmekanism förbättras, så att öronvaxet lättare rinner ut.

– Tidigare kunde det också hända att det kliade i öronen. Även det upplever jag har blivit bättre efter att jag började använda Revaxör Olja.

Vill du också förebygga att vaxproppar uppstår? Testa Revaxör Olja idag! Klicka här för att komma till Kronans Apotek.

I faktarutan nedan hittar du samtliga apotek där du kan köpa Revaxörs produkter.

Nästa artikel