Enkla hemmabehandlingen mot vaxpropp i örat

Publicerat: 2019-10-10

Att drabbas av vaxproppar är varken ovanligt eller farligt. Däremot kan det vara irriterande och leda till symtom som klåda i hörselgången eller nedsatt hörsel. När det väl händer är det tur att Revaxör öronvaxlösande medel finns till hands.

Att vi människor har öronvax är inget negativt i sig. Tvärtom, öronvaxet fyller faktiskt en viktig funktion – nämligen att hålla hörselgången ren. När vaxet rinner ut ur örat tar det med sig skräp och städar på så sätt upp i örat.

Däremot kan det hända att öronvaxet inte rinner ut som det ska, och då finns en risk att vaxproppar uppstår.

Har du drabbats av en vaxpropp? Köp Revaxör öronvaxlösande medel hos Apotea.se! Finns både som droppar och som spray.

Anledningarna till varför detta sker är många. Det kan handla om att man använder tättslutande hörapparater, öronproppar eller hörlurar som sitter i hörselgången. Användande av bomullspinnar vid rengöring av öronen kan också bidra till ökad vaxproduktion.

För andra handlar det helt enkelt om att man har trånga hörselgångar, eller segt öronvax.

Om man har drabbats av en vaxpropp behöver det inte innebära att man måste söka vård, utan det finns faktiskt enkla hemmabehandlingar som många gånger är lösningen på problemet. Som Revaxör öronvaxlösande medel, exempelvis.

Klicka här för att komma till Apoteket där du kan beställa hem Revaxör öronvaxlösande medel.

Revaxör öronvaxlösande medel finns både som spray och som droppar och hjälper till med att lösa upp öronvax och ta bort vaxproppar. Produkterna är enkla att använda vilket gör att du kan bli kvitt vaxproppen själv i ditt hem.

Vill du minimera risken att drabbas av vaxproppar har även Revaxör en produkt som fungerar förebyggande, nämligen Revaxör Olja.

Oljan smörjer hörselgången och minskar därmed klåda, samtidigt som örats naturliga rengöringsmekanism förbättras, så att öronvaxet lättare rinner ut ur örat och risken för att drabbas av en vaxpropp minskar.

Vill du också förebygga att vaxproppar uppstår? Köp Revaxör Olja hos Kronans Apotek här!

I faktarutan nedan hittar du samtliga apotek där du kan köpa Revaxörs produkter.

Nästa artikel