Fyra matcher man måste se i Manchester under säsongen

Att se fotbollsmatcher i England är något väldigt speciellt.
Men vissa matcher är häftigare än andra.
Här är fyra matcher man bara måste se på plats i Manchester under säsongen!

Med Apollo är det tryggare och enklare än någonsin att boka resor och biljetter till världens bästa fotboll. Läs mer via länken!

Att se fotboll på plats i England är många sportälskares dröm.
Inte nog med att det är fotboll i absoluta världsklass – England är såklart känt för fler saker och under några dagar i Manchester hinner man, förutom fotbollen, uppleva ett rikt kulturliv, shopping och fest.

Alla matcher erbjuder någonting särskilt, och det är aldrig låg kvalitet på spelarna – men vissa matcher är speciella. Här är de fyra matcherna som alla borde se på plats under säsongen.

City-United, 11 november:
Manchesterderbyt har alltid varit speciellt, men på senare år är matcherna av en helt annan dignitet. United har en historia som inte går att mäta sig mot, men City har under de senaste åren varit det bästa laget i staden och går nu mot ännu en ligatitel. Dessutom så är tränarna i en långvarig rivalitet vilket ger matchen en extra krydda.

United-Arsenal, 4 december:
Två framgångsrika storklubbar som har en rivalitet som få kan mäta sig med. London-laget hade visserligen sin verkliga storhet under början och mitten av 00-talet, men konkurrensen är kvar sedan dess och det är alltid heta matcher mellan lagen.

City-Liverpool, 1 januari:
Inte nog med att det här är en match mellan två av världens bästa klubbar – det kommer vara otroligt viktigt för hur det går i toppen av tabellen.
City vann ligan i fjol, men Liverpool har värvat bra under sommaren och verkar vara redo att utmana om ligatiteln på allvar i år. Den tidiga, potentiella seriefinalen vill man inte missa.

United-Liverpool, 23 februari:
Det kan tyckas märkligt att världens kanske största rivalitet inte ens är ett derby, men konkurrensen mellan United och Liverpool är någonting alldeles egendomligt. Det är ofta årets hetaste matcher, alltid med en stenhård kamp och heta duster.

Vill man vara säker på att få sina biljetter till den internationella toppfotbollen är det Apollo man ska vända sig till. Läs mer via den här länken!

Nästa artikel