Experten: Här är säsongens fyra matcher – som man inte får missa

I Manchester spelas sällan en dålig fotbollsmatch.
Men vissa matcher sticker ut mer än andra.
Här listar Apollos expert de fyra matcherna man måste se i Manchester under hösten!

Med Apollo är det tryggare och enklare än någonsin att boka resor och biljetter till världens bästa fotboll. Läs mer via länken!

Alla fotbollsälskare drömmer om att se fotboll i England i allmänhet, och Manchester i synnerhet.

I staden finns två av Englands – och hela världens – bästa lag, som ständigt utmanar om titlar både i den engelska ligan och internationellt.

Således finns gott om bra alternativ om man vill till Manchester för att se på fotboll då det sällan spelas en dålig match, men vissa matcher betyder så klart någonting extra.

Här listar Apollos expert de fyra hetaste matcherna att se under hösten/vintern – som alla går att boka tryggt och säkert via Apollo.

City-United, 11 november:
– Det finns alltid någonting extra och en enorm spänning i luften när det kommer till Manchester-derbyt. Det är två lag som inte gillar varandra, och två tränare som sedan lång tid tillbaka är stora rivaler. Nutidernas giganter mot Englands historiskt sett mest framgångsrika klubb.

United-Arsenal, 4 december:
– En rivalitet och en historia som går långt, långt tillbaka i tiden. Arsenal var 90- och 00-talets stora giganter, och det är en titel som på senare år tagits tillbaka av United, och sedermera även City. Alltid stenhårda och stekheta matcher mellan lagen.

City-Liverpool, 1 januari:
– Det är väldigt mycket som talar för att det här är matchen som kommer avgöra mycket av tabellen. City är regerande mästare, men Liverpool har ett lag redo att utmana och säsongsinledningen vittnar om just det. Två av världens hetaste tränare i en ännu hetare duell. Har potential att bli årets häftigaste match.

United-Liverpool, 23 februari:
– Den match i hela världen med kanske mest prestige och rivalitet. De här klubbarna gillar verkligen inte varandra, och matcherna mellan lagen på 80- och 90-tal liknar ingenting vi sett. Det är dessutom matchen mellan världens kanske två populäraste klubbar.

Vill man vara säker på att få sina biljetter till den internationella toppfotbollen är det Apollo man ska vända sig till. Läs mer via den här länken!

Nästa artikel