”Det är en otroligt speciell känsla på båda arenorna”

Med Apollos fotbollsresor kan världens största sport upplevas på riktigt i England.
En som tagit chansen är Jakob.
– Det finns ingenting mäktigare än att se världens bästa spelare med egna ögon, säger han.

Vill man se världens bästa fotboll är Apollo det tryggaste och säkraste alternativet. Här kan du boka din resa!

Många svenskars vardag kretsar till att se fotboll på tv, och allra vanligast är att man bänkar sig framför den engelska toppfotbollen.
Det är en charm i sig – men det finns få saker som mäter sig mot att faktiskt se matcherna på plats.

Nu finns en gyllene chans för alla som vill uppleva världens kanske bästa fotbollsmatcher på plats, då Apollos fotbollspaket erbjuder biljetter till de allra flesta matcherna i ligan.
En av alla som åkt till Manchester för att kolla på fotboll är Jakob, 33.

– Det är resor som man aldrig glömmer. Det finns ingenting mäktigare än att se världens bästa spelare på plats med egna ögon, på de mäktiga arenorna, säger Jakob, som sett både Liverpool och Manchester spela.
Vilken stad föredrar du?
– Liverpool är lite mer kulturellt, medan Manchester är lite mer levande. Båda städerna är ganska lika men ändå charmiga på sitt sätt.

Rivaliteten mellan de båda lagen i Manchester och Liverpool är enorm. Liverpool är historiskt sett den största klubben, men på senare år har United tagit över tronen som Englands mest framgångsrika klubb.
– Det är en otroligt speciell känsla på båda arenorna. Old Trafford är enorm och mäktig, samtidigt som det är ett oslagbart tryck på Anfield.

Apollos fotbollspaket är perfekt för den som vill uppleva Manchester och se fotboll i världsklass. Apollo ger besked om matchbiljett direkt, och det är lätt att skräddarsy sin resa precis som man själv vill. Vill man utforska Liverpool är det dessutom bara 30 minuter dit med tåg!

Apollo har de bästa paketresorna till Manchester. Läs mer här!

Nästa artikel