Därför bör alla som älskar fotboll åka till England – minst en gång i livet

En match är aldrig dålig i den engelska högstaligan.
Och med Apollo är det lättare än någonsin att boka biljetter till matcherna.
Här är fem anledningar att tryggt och snabbt boka din fotbollsresa till Manchester redan idag!

Apollos fotbollspaket är ett billigare, tryggare och bättre alternativ. Läs mer här!

1: Manchester är en av världens bästa städer
Manchester, som ligger i norra England, är en stad med karaktär och som alltid lever. Här finns kultur i överflöd, och staden är kanske lika känd för sina musiker som fotbollslag.
I bohemiska Northern Quarter finns shopping för alla, och en bussresa bort finns världens kanske mäktigaste fotbollsarena Old Trafford.
För de mindre finns även Chester Zoo, där allt från elefanter till småkryp finns.
Oavsett ålder, kön eller intressen så har man aldrig en tråkig stund i staden.

2: Kvaliteten på fotbollen
Premier League har i över 25 år varit världens bästa fotbollsliga – men frågan är om den någonsin varit bättre än nu?
I Manchester finns inte bara ett – utan två av världens bästa fotbollslag, i både City och United.
City vann ligan i fjol och har fått en drömstart på årets säsong. United har fått en lite trögare start på säsongen, men med tanke på kvaliteten så borde det rimligtvis vända snart.
I och med att den generella kvaliteten i ligan är så ofantligt hög, så spelar det heller ingen större roll vilken match man väljer att se – det är nämligen alltid fotboll i världsklass.

3: En chans att se några av världens bästa skådeplatser
United spelar på Old Trafford, och City spelar på Etihad.
Det är 75 000 och 55 000 i kapacitet, och någonting mäktigare än så många personer på plats för att se på en fotbollsmatch är svårt att hitta.
Old Trafford anses vara en av världens mäktigaste och mest anrika arenor, och är man ett inbitet fotbollsfan så är det ett måste att någon gång i livet se en match på arenan. Båda arenorna ligger dessutom logistiskt bra, så oavsett vilken tid eller dag som man väljer att se matchen så kan man vara säker på att ta sig dit utan problem.

4: Det är nu lättare och säkrare än någonsin
Att se fotboll i England har länge varit alla sportälskares dröm, men om man inte är från Storbritannien har det varit både dyrt, krångligt och otryggt.
Men om man bokar sin fotbollsresa via Apollo så är allt det ett minne blott.
Apollo samarbetar nämligen bara med officiella återförsäljare, och biljetten reserveras direkt så du kan vara helt trygg med att du får det du köpt. Till skillnad mot flera andra bokningssidor så bekräftas din biljett direkt – och du får dessutom hem biljetten innan avfärd, till email eller i brevlådan.

5: Skräddarsy precis som du vill
Det bästa med att boka via några som är så pass erfarna som Apollo är att möjligheterna är enorma.
Man väljer själv vilken match man vill se, och vilka dagar man flyger och hur många nätter man stannar och vilket hotell man bor på.
Man kan välja hur många dagar man vill vara där före och efter. Manchester har bra kommunikationer så vill man kolla en annan match i till exempel Liverpool så finns det gott om chanser att göra det – då Apollo dessutom säljer biljetter till Liverpools matcher.

Boka din fotbollsresa och få matchbiljetten tryggt och säkert. Läs mer här!

Nästa artikel