Vårdappen med toppbetyg: “Riktigt imponerad”

Vårdappen Kry är ett populärt val bland svenskar som snabbt och enkelt vill få råd och vård. Genom att ladda ner appen kan man få hjälp av en läkare eller sjuksköterska inom några minuter.
– Superbra app. Sparar så otroligt mycket tid i de fall en fysisk undersökning inte behövs, skriver en användare i sin recension på Google Play.

Ladda ner Kry här och få snabb hjälp av läkare eller sjuksköterska. 

Det blir allt populärare att söka vård digitalt och Kry var en av de första digitala vårdgivarna i Sverige. Med Kry kan man snabbt och smidigt få hjälp av legitimerade läkare, psykologer och sjuksköterskor – väntetiden är sällan längre än tio minuter.

Ladda ner appen här

För att söka vård hos Kry behöver man bara ladda ner appen från App Store eller Google Play – och logga in med sitt mobila BankID. Sedan är det bara att boka en tid för de besvär du behöver hjälp med. Du ställs i kö för drop-in men kan också boka en specifik tid. .

Läkare eller sjuksköterska ringer sen upp när det blir din tur och hjälper till med det som behövs. Krys app får toppbetyg av användarna och de flesta som testar appen är väldigt nöjda.

Undvik onödig trängsel och långa väntetider – ladda ner Kry här.

– Så mycket tid man sparar. Funkade klockrent för mig och mitt barn. Slapp känna stressen av att gå upp i ottan för att kanske få en läkartid på vårdcentralen och gjorde allt detta från barnrummet. Kommer absolut använda mig mer av denna app om behovet skulle finnas, skriver en av användarna i en kommentar på Google Play.

”Jag kunde inte varit mer nöjd”

– Riktigt imponerad! Från att jag laddade ner appen till att jag fått hjälp med mitt ärende tog det max 10 minuter. Så smidigt att kunna få den hjälp man behöver från en läkare direkt från tv-soffan. Han lyssnade, ställde relevanta frågor och skrev sedan ut de recept jag behövde. Jag kunde inte varit mer nöjd, skriver en annan.

Det som användarna är mest nöjda med är hur lättillgängligt och tidssparande det är att använda Kry. I appen går det även att förnya recept på mediciner man tar.

Vill du också testa Kry? Ladda då ner appen här och logga in med ditt BankID för att snabbt och enkelt få vård.

Öppet dygnet runt i appen – ladda ner Kry kostnadsfritt här. 

Nästa artikel