Därför behövs fler faddrar omedelbart

Hälften av planetens regnskogar har försvunnit på bara 100 år, 1 miljon arter hotas av utrotning och klimatförändringarna är mer påtagliga än någonsin. Så kan det inte fortsätta.

Gör skillnad! Bli fadder idag och stötta WWFs livsviktiga arbete.

Vi måste agera nu om vi vill rädda livet på planeten. Den biologiska mångfalden är avgörande för vårt framtida liv på jorden och då måste vi stoppa skogsskövlingen, bekämpa tjuvjakten och skydda naturen. Tillsammans kan vi göra skillnad. Stöd WWFs viktiga arbete nu.

Att bli fadder hos WWF är enkelt – allt som krävs är tre enkla steg. Så gör du.

1. Välj fadderskap

Hos WWF finns flera olika typer av fadderskap, som specialiserar på olika teman. Brinner du kanske för regnskogen, tigern eller havet? Välj det fadderskap som ditt hjärta klappar lite extra för. Vill du bidra till flera olika ändamål kan WWF-fadderskapet passa dig.

Ett fadderskap är även perfekt att ge bort som julklapp. Det är en uppskattad och betydelsefull present som räddar liv. Genom att ge bort ett fadderskap ser man till att WWF kan fortsätta med sitt arbete att rädda hotade arter och bevara en levande planet.

2. Du blir fadder

När du har valt ditt fadderskap och bestämt hur mycket pengar du vill bidra med varje månad, så tar WWF emot dina uppgifter och startar ditt fadderskap. Det regelbundna stödet man bidrar med som fadder har stor betydelse och hjälper WWF att långsiktigt kunna planera sitt arbete och sätta in hjälpinsatser med större kraft.

3. Engagemang

Självklart får du regelbundna uppdateringar om ditt fadderskap och vad ditt bidrag gör för skillnad. Har du till exempel valt att bli Tigerfadder får du följa WWFs arbete med att skydda den utrotningshotade arten och stödet används till att stoppa tjuvjakt, påverka beslutsfattare och sprida information.

Vill du vara med och göra skillnad? Bli fadder hos WWF – eller köp ett fadderskap att ge bort i julklapp!

Det här är WWF
  • WWF är en av världens största ideella naturvårdsorganisationer och finns i över 100 länder
  • WWF kämpar för att skydda de mest hotade och unika arterna och livsmiljöerna på planeten
  • WWF har ett 90-konto och följer Svensk Insamlingskontrolls föreskrifter
  • Genom att bli fadder stöttar du WWFs livsviktiga arbete

Nästa artikel