Så får du mest Karibien för pengarna

En resa till Karibien är ofta en stor utgift.
Men det behöver inte bli så dyrt som du tror.
Undersökningar visar att Dominikanska Republiken ger dig mest Karibien-semester för pengarna.

Dominikanska Republiken är hetare än någonsin.
Tidigare i år utsågs landet till ”Top Caribbean destination of the year” av Expedia.com, världens största onlineresebyrå.
Och när Tripadvisor listar de 25 bästa semesteranläggningar i världen hittar man tre dominikanska hotell bland de tio bästa.
Därför är det kanske inte så konstigt att svenskarnas resor till Dominikanska Republiken ökade med 192 procent under den senaste vintern jämfört med året innan.

Många lockas – bortsett från de fantastiska miljöerna och paradisliknande stränderna – av hur konkurrenskraftigt landet är sett till prisnivåerna. Genomgångar visar att prisindex för Dominikanska Republiken ligger på omkring hälften jämfört med Sverige. Men även i konkurrens med andra karibiska resmål är Dominikanska Republiken ett riktigt hett val för den som vill få ut så mycket som möjligt för pengarna.

Genom att välja en all inclusive-resa finns dessutom möjligheten att få ut ännu mer för pengarna. Många turister har upptäckt att paketresorna numera har betydligt mer att erbjuda än bara gratisdrycker och glass för barnen.

Enligt Tripadvisors lista över världens bästa all inclusive-resorter hittar man tre av dessa i Dominikanska Republiken. Oavsett om man reser med barnen, vännerna eller unnar sig en romantisk resa med sin partner finns goda möjligheter att hitta ett paket som passar just dig. I Dominikanska Republikens stora utbud av resorter finns något för alla smaker och plånböcker.

Låt dig inspireras inför semesterresan.
Läs mer om Dominikanska Republiken här.

Nästa artikel