Ta en paus från vardagsstressen – med en inspirerande träningsresa

En avkopplande resa i kombination med träning och nya bekantskaper är magiskt.
Med Go Active Travels träningsresor så får man en personlig upplevelse – där välmåendet alltid är första fokus.

Det finns många fördelar med en träningsresa i grupp. Värmen, gemenskapen, vänner för livet och framför allt ett välmående. Klicka här för att läsa mer om resorna! 

Det är lätt att fastna i vardagen, men för den som vill ta en paus, komma iväg från hemmet och få en rejäl energiboost så finns det nu gott om alternativ.
Go Active Travel erbjuder unika och personligt anpassade träningsresor, som är perfekta oavsett vad man vill få ut av sin resa.

Träningsresor kännetecknas ofta av stora träningsgrupper, fullmatat schema och gigantiska hotellkomplex med trängsel och stress.
Go Active erbjuder istället flera olika typer resor med mindre grupper och hotell samt färre och genomtänkta klasser vilket ger en massa fördelar.

De inspirerande träningscoacherna får till exempel mer tid till varje deltagare för individanpassad träning, feedback och support samt möjlighet till roligare och anpassade gruppaktiviteter.

Men det handlar inte enbart om träningen, utan det allra viktigaste är välmåendet. Mellan träningspassen så finns det självklart tid till återhämtning i form av poolhäng, bad i havet och mingel. På köpet så får man även en hel grupp nya vänner med sig hem.

Med andra ord så finns det en träningsresa för varje person – oavsett intresse. För att läsa mer om resorna, klicka på länken nedan!

Det finns många fördelar med en träningsresa i grupp. Värmen, gemenskapen, vänner för livet och framför allt ett välmående. Klicka här för att läsa mer om resorna!

Exempel på resor med Go Active:

Mallorca:
Mallorca har allt för en härlig träningsvecka. Här bjuds man på sol, träning i form av soma move, löpning, cirkelpass – men även härliga vandringar och olivoljeprovningar. Man får även lyssna på inspirerande föreläsare och i en avslappnande miljö har man dessutom tid att njuta av sol och god mat.

Italien:
Det är få saker som slår en inspirerande träningsvecka på den Toscanska kusten. Ett vackert landskap kombineras med små pittoreska byar och gamla tustika vingårdar vid Medelhavet. Yoga, somamove, tuffare träningspass som core challenge och strandträning står på schemat. Men även god mat, och en hel del roliga och utmanande upplevelser.

Paris:
Möt våren tillsammans med din partner under en unik träningsweekend på ett slott strax utanför Paris. Resan är ett perfekt tillfälle att stärka och fördjupa relationen genom allt från rolig och utmanande träning till magiskt god mat, sköna spaupplevelser och romantiska parkpromenader, allt i en sagolik atmosfär.

Nästa artikel