Tillfällig kampanj: få de första 2 åren avgiftsfria

Passa på att ta del av ett unikt erbjudande: Under mars har du möjlighet att lägga händerna på ett toppmodernt parhus i det attraktiva området North Park i Idre och få de första två månaderna avgiftsfria. Anmäl ditt intresse i formuläret nedan för att bli kontaktad av en mäklare.

I en skidort som är klassisk och trendig på samma gång känns Idre som ett perfekt område att investera i, speciellt ur ett långsiktigt perspektiv. Det är ett område som väntar nya satsningar och fler spännande projekt – skidorten förväntas liknas vid “Sveriges Aspen”. 

I Idre finns närheten till fina backar, fjäll, lummig natur, vandring, klättring, vackra sjöar, fiske och möjlighet till att spela golf. Numera klassas Idre som en året-runt-destination som kan tillgodose många olika intressen. 

Nu har du en unik möjlighet att göra ett parhus i Idre till ditt och dessutom få 2 år utan avgift. Erbjudandet gäller i mars och det är först till kvarn som gäller. 

Parhuset är placerat så att du har nära till alla aktiviteter och äventyr som finns precis utanför dörren. Vill du värma dig inomhus, mysa framför en tänd brasa eller laga mat så har parhuset en perfekt atmosfär för det. Mixen av trä och stora glaspartier, öppna ytor och hög takhöjd ger parhuset en sofistikerad och modern stil. 

Är du intresserad av att veta mer om parhuset och området North Park – Anmäl ditt intresse redan idag för att bli kontaktad av en mäklare. Att fylla i sina uppgifter tar bara någon minut. Kom i gång med formuläret här.


Nästa artikel