Sprakande intresse för North Park – så kan du säkra din fjällbostad

Sedan North Park presenterades som koncept har tusentals personer har anmält sitt intresse.
Men i takt med att projektet etableras på fler orter ges fler personer chansen att säkra sin lyxbostad i fjällen.
Så här gör du för att skapa en lyxigare fjällupplevelse.

Tusentals har visat intresse för North Park – säkra din fjällbostad här

För den som suktar efter en lite lyxigare fjällupplevelse – inspirerat av orter som Aspen och Vail – är North Park som en skänk från ovan. Konceptet har visat sig vara populärt, inte minst i Idre där fler än 7 500 personer anmält sitt intresse för projektet, som slår upp portarna under 2023.

– Det är förstås fantastiskt kul att se hur många som visar intresse för det här projektet. Vi har helt enkelt skapat ett område vi själva gillar. ett mellanting mellan det egna boendet och hotellet. Detta är något som fram till nu har det saknats i den svenska fjällvärlden. North Park har också en sammanhållen arkitektur av mer internationellt snitt än det traditionella svenska fjällbyggandet, säger Johan Kindblom, en av grundarna till Idre North Park.

Tusentals har visat intresse för North Park – säkra din fjällbostad här

De många intresseanmälningarna har lett till att konceptet nu ska etableras i flera svenska fjällorter, såsom Sälen, Branäs och Idre. Det har i sin tur lett till att det fortfarande finns möjlighet att anmäla sitt intresse för North Park, som alltså ämnar förändra bilden av en svensk fjällsemester. Så här går man tillväga för att anmäla sitt intresse:

Det första man behöver göra är att klicka på den här länken för att komma till North Parks hemsida. Där får man fler detaljer om projektet och kan samtidigt se bilder på hur områdena är tänkta att se ut när allt är klart nästa vår. På hemsidan finns det även ett formulär där man enkelt skriver in sitt namn och grundläggande kontaktuppgifter.

I nästa fas blir man kontaktad av North Park och får då gå igenom vad man är intresserad av för typ av boende. Det kommer finnas lägenheter i olika storlekar samt olika hustyper, och man går även igenom små detaljer kring bostadens utformning. När dessa detaljer är spikade, och man har genomfört själva bostadsköpet, kan man se fram emot att få flytta in i sin nya fjällbostad.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om fördelarna med North Park och se vilka förmåner som ingår i köperbjudandet.

Tusentals har visat intresse för North Park – säkra din fjällbostad här

Nästa artikel