North Park Villas – En av Sveriges finaste fjällvillor till salu för 3 995 000 kronor

Många drömmer om ett hus mitt i den svenska fjällidyllen. Här kommer en enastående chans att lägga vantarna på ditt: ett av de finaste fjällhusen på 107 kvm är nu till salu för 3 995 000 kronor. Villan är belägen i Sveriges lyxigaste fjällresort North Park i Idre.

En året-runt-destination
Med den fridfulla skogen som granne och den hisnande fjällen och skidbackarna i närheten är villan belägen i en perfekt miljö. Det stora utbudet av aktiviteter i området gör North Park Villas till ett året-runt-boende. Här kan du byta ut klassiska vinterintressen mot golf, vandring, cykling eller varför inte unna dig en spadag i hotellet som du också kommer ha förmånen att kunna besöka? Invig 2023 med att investera i din dröm och få möjlighet att ta del av fjällparadiset och North Park Villas spännande projekt.

Amerikanska influenser som skapar premiumkänsla
Med estetiska och praktiska influenser från amerikanska skidorter som Aspen och Vail har resultatet av arkitekturen och designen blivit modern och fashionabel. Villan är byggd med naturmaterial och har ett genomgående tema av trä, vilket ger en fin kontrast till de stora glaspartierna. Ett miljö- och hållbarhetstänk har genomsyrat hela byggnadsprocessen – huset är byggt med minsta möjliga ingrepp i landskapet. Villan har byggts med varsamhet för att inte rubba ekosystemet och skada icke bebyggd tomt. De har även använt återanvänt byggnadsmaterial.  

“Sveriges Aspen”
Hela Idreområdet befinner sig i en spännande utvecklingsfas och man anar lovande framtidsutsikter. Med de fina vyerna, lummig grönska och flera fina sjöar finns det stor potential. Efter att Idre Himmelfjäll öppnade upp sin nya skidanläggning 2019 har besöksantalet ökat varje år – och intresset ser bara ut att kunna växa sig ännu starkare. Med nya satsningar i närområdet, spännande projekt och förbättringar i skidbackarna förväntas Idre att bli “Sveriges Aspen”. 

North Parks Villas ger fina förmåner
Något som gör North Park till ett spännande och unikt koncept är tillgången till lyxhotellet som är planerat att byggas alldeles intill din villa. Hotellet erbjuder flera serviceerbjudanden, såsom access till bar, restaurang, takpool, spa och gym. Via hotellet kan man också hyra skidor, snöskoter och mountainbike. Dessutom finns en co-working-area och en padel- och tenniscourt. Detta gör boendeägandet både roligare och enklare. Det som också är unikt med att äga en villa är möjligheten att kunna hyra ut den genom hotellet. Detta underlättar förstås finansieringen av ditt boende. På längre sikt planeras det hända mer området. Svante Tegnér, som står bakom projektet North Park, vill öppna ett bageri och café i anslutning till sportbutiken.

Med North Parks Villas får du premiumkänsla, närhet till natur, fjäll och en rad olika aktiviteter i en skidort som är ytterst aktuell. Gör en intresseanmälan för att kunna köpa ditt drömhus på 107 kvadratmeter i Idre för 3 995 000 kronor.


Nästa artikel