I Sveriges mest moderna fjällresort står nu två lyxiga boenden till salu

Nu har du chansen att köpa en av de finaste fjällvillorna till ett pris av 3 995 000 kronor. Alternativt ett exklusivt parhus för 3 450 000 kronor i den nybyggda fjällresorten North Park Villas i Idre. Känner du dig lockad är det enda du behöver göra att anmäla dig i formuläret nedan. På så sätt blir du uppringd av mäklaren och därifrån kan affären tas vidare.


North Park är ett område som har närhet till både skidbackar och fjäll. Året-runt-aktiviteter och äventyr finns precis utanför dörren. Intill husen planeras ett hotellkomplex att byggas vilket du kommer kunna nyttja som ditt eget boende. 

Med tillgång till flera serviceerbjudanden såsom access till bar, restaurang, takpool, spa och gym. Dessutom finns en co-working-area och en padel- och tenniscourt. Genom hotellet kommer du även kunna hyra skidor, snöskoter och mountainbike. Något som också är unikt med att äga en villa eller ett parhus i North Park är möjligheten att hyra ut det via hotellet, vilket underlättar finansieringen av ditt boende.

Detta är en unik chans – investera i ett fjällboende i ett område som är modernt och exklusivt där du kan njuta av fjällvärlden till max.

Nästa artikel