Erbjudande: En minimalistisk och modern fjällvilla i attraktiva Idre + 2 år utan avgift

Influenser från amerikanska skidorter gör en villa från North Park till ett exklusivt boende som endast kan beskrivas med lyx. Kombinationen av maffigt trä och stora glaspartier ger villan en minimalistisk stil där miljön känns luftig i och med de stora ytorna och den höga takhöjden. Passa på att investera i ett fjällboende idag och få de första två åren utan avgift.

Anmäl ditt intresse för att ta del av erbjudandet i formuläret här nedan: Få 2 år utan avgift.

Idre är beläget med närhet till fina sjöar, fjälltäckta berg och lummig grönska vilket gör Idre till mer än en attraktiv skidort – en året-runt destination. Med tillgång till golfbana, cykel- och vandringsleder, bra fiske och klättring kan hela familjen roa sig. Om du köper en North Park-villa kommer du även få förmånen att spendera tid i hotellet som kommer att byggas precis intill. Vad sägs om att mysa framför en öppen eld, slappa i loungen och njuta av restaurangens goda mat?

Det tillkommer fler privilegier med att vara villaägare – du kan hyra ut ditt boende genom hotellet, vilket kan underlätta finansieringen. Hotellets personal kan även hjälpa dig med din fastighetsskötsel. Du har även möjlighet att hyra skidor, snöskoter och mountainbike via hotellet och har tillgång till en co-working-area, padel- och tennisbana, så att du kan utöva dina intressen.

Anmäl ditt intresse i formuläret nedan för att ta del av det tillfälliga erbjudandet.

Du kan alltså uppleva Idre som helhet och få se skidorten från sin bästa sida när du bor i North Park-villan. Med villans perfekta läge, med närhet till både klassiska och nya skidbackar, grönskande natur och Idre centrum, med mysiga restauranger och butiker, finns allt du kan önska inom en rimlig radie. 

Är det dags att investera i ett fjällboende som du kan finansiera genom att hyra ut det via hotellet? Köp din North Park-villa och få de första två åren avgiftsfria.

Anmäl ditt intresse här nedan för att bli kontaktad av mäklaren.


Nästa artikel