ViktVäktarna välkomnar nya medlemmar – med specialpris

Du har kanske hört talas om ViktVäktarnas och deras program?
Med deras program slipper gå hungrig eftersom du kan äta allt, men inte alltid.  
Just nu bjuder ViktVäktarna på ett specialpris så att fler ska kunna upptäcka metoden.

Redan nu har tusentals svenskar hittat formen tack vare ViktVäktarna!

29-åriga Lisa är en av dem som testat och kommit i form efter sin graviditet. Totalt har hon tappat hela 18 kilo på fyra månader.

 Lisas före- och efterbilder.

– Jag rekommenderar ViktVäktarna till alla, berättar hon.

Till sin hjälp hade hon både ViktVäktarnas workshops där hon fick stöd av en coach och deras hyllade app som får toppbetyg av användarna.

– Jag hoppas kunna hålla vikten med hjälp av appen, träning och genom att fortsätta gå på workshops, vilket jag tycker har givit mig så mycket, säger hon.

ViktVäktarna jobbar ständigt med att erbjuda det bästa programmet för sina medlemmar. Deras upplägg är baserat på den senaste forskningen och du slipper gå hungrig eftersom du kan äta allt, men inte alltid.  Som medlem får du en Pointsbudget att spendera på maten du älskar. Och nu i vinter har ViktVäktarna lanserat en uppdaterad version av sitt program, där det förenklats ytterligare. De här förändringarna gör programmet lättare att följa så att du enklare når dina viktmål.

ViktVäktarna ligger hela tiden i framkant när det gäller viktminskning och hälsosamma vanor. Faktum är att ViktVäktarna under 2022, för tolfte året i rad, rankades som den #1 Bästa Dieten för viktminskning av U.S. News & World Report. ViktVäktarnas metod fungerar – siffror visar att de medlemmar som följer deras program kan gå ner upp till 1 kg i veckan!

Var hittar jag detta erbjudande?

Nu har ViktVäktarna ett specialpris för alla som läser denna text. Specialerbjudandet gäller givetvis alla deras medlemskap.

Följ länken till ViktVäktarna här för att ta del av kampanjpriset.

Nästa artikel