Så har Niklas gått ner 18 kilo med ViktVäktarna

Niklas upplevde att det var svårt att hitta balans i vardagen när det gällde kosten.
Med hjälp av ViktVäktarna och deras smarta verktyg har han gått ner 18 kilo i vikt.
– Det bästa med ViktVäktarna är det fina stödet som du får av alla andra medlemmar i ViktVäktarnas Community, säger han.

Gör som Niklas och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

Niklas har varit idrottare i stort sett hela sitt liv, men när han slutade idrotta hade han svårt att hitta balansen när det gällde kosten och vikten. Det blev gärna två portioner med mat, såser och inte så smarta val.

För några år sedan testade han ViktVäktarna och gick ner flera kilon.

–  Jag fick en aha-upplevelse, att äntligen var det något som fungerade. Jag gick ner mycket i vikt och nådde mitt mål. Men sedan tappade jag mina rutiner och gick upp i vikt, berättar han.

Niklas delar med sig av sin viktresa på Instagram.

I höstas bestämde Niklas sig för komma i form igen och han tecknade ett nytt medlemskap hos ViktVäktarna.

– Jag hade ju redan hittat ett program som fungerar. Men denna gång är min plan att behålla resultaten och inte se det här som något kortsiktigt, säger han.

När vi intervjuar Niklas är han inne på vecka 20 med ViktVäktarna och han har hittills gått ner 18 kilo i vikt. Varje vecka delar han dessutom med sig av sina framgångar och motgångar på sitt Instagramkonto Viktvaktarhansson.

– Det går jättebra! Jag har valt att ta det långsamt och inte stressa, förklarar han.

Gör som Niklas och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

Niklas använder ViktVäktarnas app flitigt där han registrerar allt han äter. Hans knep är att registrera innan han äter, så att han inte missar eller glömmer. 

– Jag gillar att ViktVäktarna har så många och bra recept. Jag och hustrun brukar varje vecka utgå från recept som vi gillar och sedan åker vi och storhandlar, säger han.

Har du något favoritrecept?

– Ja deras bananmuffins – jag är besatt av dem. Speciellt om jag är sötsugen eller vill unna mig något gott. Det går snabbt att göra och är även perfekta att ta med när jag reser.

Hur mår du idag?

– Jag mår mycket bättre nu och har hittat en balans i livet. När jag äter nyttigt och rör på mig så mår jag mycket bättre. Det jag gillar med ViktVäktarna är att jag har kontroll, jag vet att det kommer att ge resultat i längden – och det gör att jag känner en trygghet och harmoni.

Med ViktVäktarna kan du nå dina hälsomål utan att kompromissa med livets goda! Testa idag till kampanjpris

Vad upplever du som svårt?

– Det kan vara svårt när jag reser. Jag arbetar som säljare och reser ganska mycket så då blir det en hel del mässor och restaurangbesök. Men det är okej att det är måltider på restaurang om jag håller mig till mina Points dagen efter också.

Niklas hyllar även ViktVäktarnas Community som finns i appen. 

– Det bästa är stödet du får där. Det är fantastisk, vilken rörelse, det borde ViktVäktarna verkligen promota mer. Du får tusentals personer som stöttar dig och du får bra tips och svar. Jag vänder mig ofta till ViktVäktarnas Community när jag behöver stöd eller svar på mina frågor.

Gör som Niklas och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris  

 

Nästa artikel