Malin testade ViktVäktarna och deras app – gick ner 17 kilo

En vän fick Malin att testa ViktVäktarna igen.
Nu har hon gått ner 17 kilo och mår mycket bättre.
För att lyckas tar hon hjälp av ViktVäktarnas hyllade app.
– Appen är supersmidig, säger hon.

Gör som Malin och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

Det var hösten 2021 som Malin blev medlem hos  ViktVäktarna. En av hennes vänner var med och tyckte att de skulle göra en hälsosatsning tillsammans. Malin, som varit medlem tidigare, aktiverade sitt medlemskap och körde igång.

– Båda två var föräldralediga vid den här tiden så vi hade varandra. Vi var ute på dagliga promenader och vi åt lunch tillsammans, berättar Malin.

Innan Malin blev medlem åt hon mycket snabbmat. Det kunde bli hamburgare, kinamat och pizza. Hon upplevde själv att hon ofta var både hungrig och trött. Tack vare ViktVäktarna har Malin lagt om sin livsstil och tappat hela 17,6 kilo i vikt.

– Mitt mål är att gå ner åtta kilo till. Jag använder ViktVäktarnas app dagligen och tycker den är bra när jag till exempel är och handlar. Då kan jag scanna en vara och snabbt få svar på hur många Points den innehåller. Så det är supersmidigt, säger hon och fortsätter:

–Jag tillåter mig ibland att äta något gott för att jag inte ska tröttna, säger Malin.

Gör som Malin och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

Malin har själv blivit överraskad över att det gått så pass enkelt att gå ner i vikt.

– Jag trodde det skulle vara svårare med småbarn, men det har faktiskt gått bra. Jag tror det är appen som gör det så enkelt för mig. 

Nyligen drabbades dock familjen av en stor sorg då Malins mamma gick bort. Även om det varit en tung period så försöker Malin hålla sig till planen.

– Det har varit otroligt tufft. Jag har fortfarande kört enligt ViktVäktarna, men inte orkat registrera allt jag äter. Jag har fått nya hälsosamma vanor och vet vad som är bra för mig och min kropp.

Malin får ofta frågor om ViktVäktarna och brukar alltid ge samma råd.

– Du kan alltid prova ett medlemskap och se om det funkar för dig. Låt resan ta tid och stressa inte med siffrorna på vågen – det händer massor med kroppen. Jag mäter min midja och mina lår för att se hur mycket kroppen förändras.

Gör som Malin och kom i form med ViktVäktarna! Idag medlemskap till kampanjpris   

Nästa artikel