7 vanliga frågor om WW ViktVäktarnas app

WW ViktVäktarnas hyllade app innehåller många smarta verktyg som gör din viktresa enkel.
Men hur fungerar egentligen appen och hur mycket kostar den?
Här svarar vi på 7 av de vanligaste frågorna.

Gör som tusentals andra svenskar och kom i form med WW ViktVäktarna! Här hittar du dagens erbjudande   

  1. Hur mycket kostar appen?

När du blir medlem hos WW ViktVäktarna får du tillgång till WW-appen. Du kan välja mellan två olika medlemskap: Digital där du gör hälsoresan på egen hand med hjälp av den prisbelönta appen.  Eller medlemskapet Coach + Digital där du förutom tillgång till appen även får stöd av en välutbildad coach. WW ViktVäktarna bjuder då och då på kampanjpris på medlemskap. Spana in hemsidan för att ta del av dagens erbjudande.

  1. Hur fungerar egentligen appen?

Appen erbjuder en rad av smarta funktioner. Det finns massor av funktioner i appen som underlättar din hälsoresa. En av de viktigaste funktionerna när du gör din viktresa är att du kan regga allt du äter för att få en bra överblick över dina dagliga Points. I appen kan du enkelt planera din veckomeny och välja ut dina favoritrecept eller ta hjälp av WW ViktVäktarnas färdiga veckomenyer.

  1. Är appen bra?

Användarna är eniga – WW ViktVäktarnas app får toppbetyg. Appen har över 1 miljon recensioner och får 4,5 i betyg i både App Store och Google Play.
”WW har räddat mitt liv! Appen är väldigt lätt att använda och ger garanterat resultat. Skulle inte klara mig utan appen”, skriver en av användarna.

  1. Kan appen hjälpa mig med träningen?

Självklart! I appen hittar du träningsvideos – filmer som passar såväl nybörjare som mer träningsvana. Vill du ta det lite lugnt och koppla av efter en stressig dag? I appen hittar du även guidade mindsetövningar eller meditationer. Dessutom får du en tydlig överblick av din aktivitet vilket kan motivera dig att röra på dig ännu mer.

  1. Hur fungerar det med recept i appen?

I appen hittar du över 4 000 recept och nya recept adderas kontinuerligt. Vill du ha hjälp att välja bland alla goda recept kan du klicka på ”Utforska recept”.


Där hittar du olika kategorier som ”Bästa matlåderecepten”, pizza eller grillat. En cool funktion med appen är att du även kan få receptförslag baserat på vad du har hemma i ditt skafferi och kylskåp.

 

  1. Vad är WW ViktVäktarnas community i appen?

WW ViktVäktarnas Community är en social plattform som endast deras medlemmar har tillgång till. Många medlemmar är aktiva och delar med sig av framgångar och utmaningar för att peppa, stötta och motivera varandra. Det gör att det är positiv och härlig stämning mellan medlemmarna! Perfekt för dig som vill ha extra inspiration.

‏‎

  1. Hur fungerar streckkodsläsaren som finns i appen?

En spännande funktion i appen är den smarta streckkodsläsaren vilken gör att du kan scanna streckkoden på en förpackning och få upp Pointsvärdet.

Perfekt när du handlar och undrar hur många Points en vara innehåller och vill göra smarta och hälsosamma val.

Gör som tusentals andra svenskar och kom i form med WW ViktVäktarna! Här hittar du dagens erbjudande   

Nästa artikel