Så här har du aldrig upplevt den svenska fjällen – se bilderna från nya fjällresorten

Under de kommande åren får den svenska fjällvärlden ett nytillskott – North Park.
Planen är att fjällsemestern ska inkludera mer än bara utförsåkning och after ski, och inspirationen hämtas från de lyxiga amerikanska skidorterna Aspen och Vail.
– Det har saknats i den svenska fjällvärlden, säger Johan Kindblom, en av grundarna till North Park.

Antalet platser är begränsade – anmäl ditt intresse här

Tanken med North Park är att området helt ska förändra synen på hur en svensk fjällsemester ser ut, genom en samlad central helhet som kan erbjuda allt man behöver och mer därtill. Med en kombination av eget boende och servicen från en central hub i form av ett hotell skapas ett nytt, bekymmersfritt sätt att uppleva fjällen på – med en atmosfär likt den på lyxiga amerikanska skidorter, som man hittills bara kunnat drömma om.

– Vår förebild har varit det bekymmersfria Aspen och den amerikanska upplevelsen med en Bloody Mary framför en sprakande brasa. Vi såg att det saknades en sammanhållen miljö i den svenska fjällvärlden och ville skapa ett helhetserbjudande som är ett mellanting av eget boende och serviceerbjudandet som hotell erbjuder, säger Johan Kindblom.

 

Antalet platser är begränsade – anmäl ditt intresse här

Som ägare till ett boende i North Park kommer man att ha tillgång till en mängd tjänster som alla ingår i serviceerbjudandet, när man vill. Utbudet kan skilja sig något beroende på vilken fjällort man väljer att etablera sig på, men det kan till exempel röra sig om att man erbjuds concierge-service och hjälp med uthyrning av ens bostad när man själv inte är där.

Som exempel kan man titta närmare på Idre North Park, området där portarna slås upp under 2023. Här kan man kombinera olika aktiviteter såsom skidåkning och paddel med avslappning i form av ett dopp i den heta utomhuspoolen på hotellets tak, följt av en cocktail framför loungens sprakande brasa. Samma typ av lyxkoncept kommer även att etableras av North Park i populära fjällorter som Sälen, Branäs och Åre.

Svensk fjällsemester har länge varit synonymt med utförsåkning och after ski men kanske inte mycket mer än så. North Park vill förhöja hela upplevelsen och låta dig kunna ta del av både fantastisk skidåkning i kombination med alla bekvämligheter du kan tänka dig.

Nu kan man som potentiell köpare göra en intresseanmälan, och på så sätt bana väg för en modernare, och mer bekväm, fjällsemester framöver. Klicka här för att fylla i dina kontaktuppgifter redan idag och lämna en intresseanmälan före alla andra.

Antalet platser är begränsade – anmäl ditt intresse här

Nästa artikel