Sommar i fjällen – med en ny nivå av lyx

Tidigare har det funnits en bild av att man måste ta sig till sydligare breddgrader för en lyxig sommarsemester.
Ingenting kunde vara längre från sanningen.
Med North Parks koncept skapas ett område där lyxsemestern alltid finns tillgänglig – året runt. 

Tusentals har visat intresse för North Park – säkra din fjällbostad här

Svensk fjällsemester har länge varit förknippad med vinterhalvåret, då det är minusgrader utomhus och skidåkning står på agendan. Men förändringarnas tid är nu, och en resa till fjällen är inte längre enbart synonym med vinteraktiviteter – faktum är att det finns väldigt mycket mer att uppleva.

Med North Parks koncept skapar man en ny bild av vad en fjällsemester är. Istället för att bara nyttja fjällområden och dess faciliteter ett par veckor varje år erbjuds nu ett helhetskoncept på flera orter där service, lyx och aktiviteter är givna inslag året runt. Projektet är på gång i såväl Idre och Sälen som Åre, och är tänkt att ändra bilden av hur en fjällsemester ser ut.

I fokus står nu lägenheter och villor, som inom kort kommer att läggas ut till försäljning. Boendena skiljer sig från vanliga sommarstugor på så sätt att de omfattas av heltäckande serviceerbjudanden från områdenas knutpunkter, där ett lyxigare hotell i regel står i centrum. Som boende får man hjälp med uthyrning, städning samt tillgång till hotellets faciliteter.

Tusentals har visat intresse för North Park – säkra din fjällbostad här

Och det finns alltså åtskilliga saker att göra även under sommaren.

– Tittar vi till exempel på Idre North Park så är platsen i sig otroligt vacker. Husen trillar ned för en slänt som ger söderläge för alla boenden med storslagen utsikt. På sommaren finns Idrefjällens Golfklubb som blivit vald till Sveriges bästa och vackraste golfbana. Man kan även fiska eller paddla i floden som ligger precis i närheten, eller cykla längs med de natursköna lederna. Och om man vill hålla sig till hotellet har man tillgång till utomhuspool, gym, coworking area, och padelbana, säger Johan Kindblom, en av grundarna till North Park.

Inom kort kommer North Park att slå upp portarna på åtskilliga fjällorter, och för den som vill säkra sin plats i fjällen och ta del av en lyxigare upplevelse finns det ingen tid att förlora. Att anmäla sitt intresse för North Park ger en förtur när det är dags för bostäderna att läggas ut till försäljning, och man får även regelbundna uppdateringar med information kring hur projektet fortskrider.

Ända sedan North Park presenterades som koncept har intresset varit rekordstort, och bara Idre har genererat närmare 7 500 personer intresseanmälningar. Men för den som är intresserad är det ännu inte för sent. Klicka på länken här nedan för att anmäla ditt intresse, och säkra en lyxig fjällsemester på dina egna villkor under många år framöver.

Tusentals har visat intresse för North Park – säkra din fjällbostad här

Nästa artikel