Utbildningen som leder direkt till jobb: “Det behövs folk hela tiden”

Publicerat: 2020-12-10

Industribranschen är i ett stort behov av ny arbetskraft och hos många företag behövs det ständigt fler anställda med rätt kompetens. Hos Lernia kan du utbilda dig inom industriteknik och få de specialkunskaper som branschen behöver.
– Det behövs hela tiden folk inom industrin. Det är alltifrån en liten verkstad till stora industriföretag, säger Ebrahim, lärare på Lernia.

 Här är utbildningen med stor chans till jobb. Få specialkunskaper inom industriteknik – ansök redan idag.

Inga förkunskaper behövs för att ansöka till Lernias Komvuxutbildning Industriteknik. Utbildning vänder sig till dig som vill arbeta inom verkstadsteknik, underhållsarbete, industriteknik eller svets- och plåtbearbetning.

Utbildningen är uppdelad i två delar – baspaket och påbyggnadspaket.

Baspaketet är en grundutbildning på 32 veckor där du får lära dig grunderna inom industriproduktion. Bland annat får du grundkunskaper inom industriell produktion, utrustning, verktyg och arbetsmiljö. Efter avklarad grundutbildningen kan du sedan välja din inriktning.

Här är utbildningen med stor chans till jobb. Få specialkunskaper inom industriteknik – ansök redan idag.

Inriktningen CNC är på 24 veckor och ger dig möjlighet att fördjupa dig kring arbetet med industriell utrustning. Här får du kunskap om bland annat hur man programmerar och kontrollera maskiner.

Man kan även välja att specialisera sig inom svets på 20 veckor. Du kommer till exempel att kunna arbeta med att sammanfoga olika typer av metaller för montering eller reparation.

Vill du arbeta inom industriteknik så är detta helt rätt utbildning. På Lernias Komvuxutbildning får du nämligen den spetskompetens som branschen är i stort behov av. Dessutom har skolan ett bra kontaktnät och ett nära samarbete med branschen. Det hjälper eleverna att hitta bra praktikplatser.

 – Utbildningen är attraktiv för branschen. Jag har skickat många elever på praktik som sedan har fått jobb direkt, säger Ebrahim.

Här är utbildningen med stor chans till jobb. Få specialkunskaper inom industriteknik – ansök redan idag.

Nästa artikel