Sök till framtidens utbildning inom industriteknik idag

Publicerat: 2021-30-6

Skulle du vilja jobba med att programmera robotar?
Sveriges industri är i förändring och i stort sett allt är nu automatiserat och robotstyrt.
Branschen behöver mer folk.
Därför startar nu Lernia och Teknikcollege Stockholm en ny spännande utbildning inom industriteknik.

 Läs mer och ansök till utbildningen här! Missa inte: Anmälan stänger 7 november

Dagens svenska industri ser inte ut som den en gång gjorde. Automatisering och robotstyrning är här för att stanna och fler personer med intresse för att arbeta med det behövs. Några av industriteknikernas främsta uppgifter är att styra, programmera och felsöka robotar, samt att ansvara för tillverkning och optimering. 

Därför har Lernia och Teknikcollege Stockholm startat en ny utbildning inom industriteknik. På utbildningen får du lära dig sådant som de mest innovativa och spännande industriföretagen efterfrågar.

Som industritekniker kan du arbeta inom olika områden. Till exempel med CNC – datorstyrd tillverkning, svetsteknik – att löda ihop material, automation – att skapa styrsystem som styr sig själva, eller inrikta dig mot driftsäkerhet och underhåll.

 Läs mer och ansök till utbildningen här! Missa inte: Anmälan stänger 7  november

På Lernia och Teknikcollege Stockholms utbildning inom industriteknik kan du själv välja vilken inriktning inom industriteknik som du vill läsa. Utbildningen är på 60 veckor varav hälften är en gemensam basutbildning och andra hälften en inriktning som du själv väljer. Är det CNC, svetsteknik, automation eller kanske driftsäkerhet och underhåll som lockar?

Övning ger färdighet och hälften av utbildningen är därför praktik. Då jobbar du på plats hos ett företag inom branschen. Utbildningen samarbetar med några av Sveriges mest framstående industriföretag. Möjligheten att bli anställd efter praktiken är stor. Vad sägs om att göra praktik på Scania, Astra Zeneca eller LK Precision Parts som tar fram delar till Nasas rymdraketer?

Utbildningen är framtagen tillsammans med folk som kan branschen och du får lära dig det som behövs för att kunna arbeta inom framtidens industri. Det gör att du lär dig precis det som företagen vill att du ska kunna. Det ger också stora chanser till jobb efter examen!

Sista ansökningsdagen är den 15 augusti. Sök nu och påbörja din utbildning!

 Läs mer och ansök till utbildningen här! Missa inte: Anmälan stänger 7 november

Nästa artikel