Natasa, 32, hyllar barnskötarutbildningen: ”Rekommenderar den till alla”

Publicerat: 2019-8-7

Efter bara ett års studier är Natasa snart klar barnskötare. Hon jobbar redan extra på förskola via ett bemanningsföretag och när hon är klar vill hon söka sig vidare till ett fast jobb. Hon tackar Lernia för kunskaperna hon fått under året.
– Vi kunde inte ha haft en bättre lärare, jag kan rekommendera Lernia till 100 procent, säger hon.

Klicka här för att söka till barnskötarutbildningen hos Lernia – ansökan stänger 15 augusti

För den som vill ta den säkra vägen till jobb kan det vara smart att gå en yrkesutbildning på gymnasial nivå. Det slog Arbetsförmedlingen fast i en rapport om framtidens arbetsmarknad tidigare i år. En som tagit vara på den chansen är Natasa Kuzmanovic som läser till barnskötare hos Lernia.

– Jag var lite orolig innan jag började i och med att det var en ny skola, men redan första dagen kändes det bra och jag ångrar mig verkligen inte, säger hon.

Arbetsmarknaden ser som sagt ljus ut för Natasa och hennes klasskamrater och chansen till jobb direkt efter utbildningen är stor. Dessutom har hon redan fått chansen att testa på jobbet via ett bemanningsföretag.

– Jag fick tips från lärarna, sökte och fick jobb direkt. Det är en jättebra erfarenhet att ta med sig in i arbetslivet, säger Natasa Kuzmanovic.

Klicka här för att söka till barnskötarutbildningen hos Lernia – ansökan stänger 15 augusti

Natasa lyfter fram flera positiva bitar med Lernia, som organisationen på skolan och den goda stämningen. Men det hon återkommer till är den pedagogiska biten, som enligt henne är en förutsättning för att göra ett bra jobb.

– Även om alla vet att, till exempel, hygien är viktigt så måste du lära dig hur du ska få barnen att förstå det. Vår lärare är väldigt noga med att alla verkligen tar till sig kunskapen och att ingen går från en lektion utan att ha förstått, säger hon.

Den som vill gå en utbildning som leder till ett meningsfullt jobb kan klicka på länken här under och ansöka hos sin kommun. Men vänta inte för länge – ansökningen stänger snart.

Klicka här för att söka till barnskötarutbildningen hos Lernia – ansökan stänger 15 augusti

Nästa artikel