Missa inte: Ansök till barnskötare hos Lernia – innan det är för sent

Publicerat: 2020-8-1

Barnskötare är en bransch med ljusa framtidsutsikter.
För den som vill få ett försprång är det en bra idé att utbilda sig – exempelvis på Lernias populära barnskötarutbildning.
Men det gäller att vara snabb – ansökan stänger 15 augusti.

SISTA CHANSEN: Studera till barnskötare hos Lernia – ansökan stänger 15 augusti

Att arbeta med barn är ett meningsfullt yrke. Vi lämnar det dyrbaraste vi har till dem och barnskötare har ett väldigt stort ansvar som många finner givande. Det är dessutom en bransch som är i behov av arbetskraft, vilket gör att det är ett stabilt val av yrke.

Den som vill få ett försprång på arbetsmarknaden kan med fördel söka Lernias Barnskötarutbildning. Det krävs inte en utbildning för att jobba på alla förskolor, men det ger definitivt kunskaper som kan vara en fördel i yrkeslivet.

– Även om alla vet att det, till exempel, är viktigt att sköta hygienen på en förskola så måste du lära dig hur du ska få barnen att förstå det, säger Natasa Kuzmanovic som läser till barnskötare hos Lernia.

SISTA CHANSEN: Studera till barnskötare hos Lernia – ansökan stänger 15 augusti

Den som vill gå den populära utbildningen hos Lernia bör inte vänta allt för länge med att söka. Ansökan för denna period stänger i augusti, så ett tips om man inte vill missa den är att klicka på länken lite längre ner i artikeln redan idag. Då kommer man till Lernia där man enkelt kan klicka sig vidare till ansökningssidan.

Den som väljer att läsa hos Lernia får inte bara en i princip säker väg in i arbetslivet, det finns till och med en chans att få jobb redan innan utbildningen är klar. Eleverna får in en fot i branschen tack vare praktikplatserna och det finns även bemanningsföretag som anlitar studenter.

– Jag fick tips från mina lärare att söka till bemanningsföretaget och fick jobb direkt. Det är en jättebra erfarenhet att ta med sig in i arbetslivet, säger Natasa Kuzmanovic.

SISTA CHANSEN: Studera till barnskötare hos Lernia – ansökan stänger 15 augusti

Nästa artikel