LISTA: Här är snabba utbildningarna som leder till jobb

Publicerat: 2019-11-4

Att hitta ett välbetalt jobb som man trivs med behöver inte innebära flera år i skolbänken. Faktum är att många yrkesutbildningar gör dig otroligt attraktiv på arbetsmarknaden då de består av mycket praktik. Hos Lernia finns flera utbildningar med goda jobbmöjligheter!

1. Undersköterska

Sjukvården skriker efter undersköterskor och yrket passar dig som tycker om att jobba med andra människor. Här får man varje dag känna att man gör skillnad och påverkar andra människors liv och vardag. Under utbildningens gång får du dessutom välja att specialisera dig på antingen äldreomsorg, hälso- och sjukvård, psykiatri. Efter utbildningen kan du räkna med att vara attraktiv på arbetsmarknaden.

Vill du utbilda dig till undersköterska? HÄR kan du läsa mer om utbildningen hos Lernia och ansöka! 

2. VVS-montör

Gillar du att arbeta med händerna och vill ha ett rörligt och socialt arbete? Då är VVS-montör jobbet för dig. Efter utbildningen kan du söka jobb inom många olika områden, exempelvis installation av värmepumpar, solvärme, varmvattenberedare, element och badrum. Som utbildad VVS-montör är du väldigt attraktiv på arbetsmarknaden och du kan räkna med en bra lön.

Säkra framtiden genom att utbilda dig till VVS-montör! Läs mer och ansök hos Lernia idag. 

3. Barnskötare

Gillar du att jobba med barn? Då borde du utbilda dig till barnskötare! Som barnskötare kan man räkna med att få ett jobberbjudande direkt efter utbildningen. Eftersom programmet till stor del består av praktik är det dessutom lätt att få in en fot i arbetslivet.

Vill du bli barnskötare? Läs mer om utbildningen och ansök HÄR. 

4. Fastighetstekniker

Om du utbildar dig till fastighetstekniker får du breda kunskaper och stora möjligheter till jobb. Som fastighetstekniker jobbar du med drift, skötsel och underhåll av tekniska system i fastigheter.

Lär mer och ansök till utbildningen hos Lernia för att bli fastighetstekniker. 

5. Installationselektriker

Bra lön, varierande arbetsuppgifter och lysande framtidsutsikter. Det här är bara några av fördelarna med att arbeta som elektriker. Som elektriker får du lära dig om de senaste teknikerna inom larm, installation eller nätverksteknik.

Låter elektriker lockande? Läs mer och ansök till utbildningen redan idag. 

 

Nästa artikel