Lista: Därför borde du utbilda dig till undersköterska

Publicerat: 2019-13-5

Superchans till jobb, ett meningsfullt arbete och utvecklingsmöjligheter.
Fördelarna med att arbeta som undersköterska är många.
Hos Lernia kan man säkra sin framtid genom att läsa till undersköterska – sista ansökningsdag är 6 juni!

Vill du bli undersköterska? Sista ansökningsdagen är 6 JUNI – Klicka HÄR för att läsa mer och ansöka. 

1: Superchans till jobb

Det finns en brist på undersköterskor så efter avslutad utbildning kan man nästan räkna med att få jobb. Eftersom du blir så attraktiv på arbetsmarknaden är det även enkelt att byta arbetsplats och testa på flera delar av yrket. Hela 75-80 procent av eleverna har dessutom jobb efter undersköterskeutbildningen.

2: Mötet med människor

Du får varje dag träffa människor och jobbar i tät kontakt med både patienter, sjuksköterskor och läkare. Som undersköterska behöver man inte oroa sig för ett stillasittande eller enformigt jobb.

3: Meningsfullt arbete

Många drömmer om att arbeta med något där de får göra skillnad och påverka människor. Undersköterskor jobbar med att underlätta och göra vardagen bättre för sina patienter – oavsett om de träffas för första gången på akuten eller om de träffas varje dag på ett äldreboende.

4: Jobb i hela Sverige

Branschen skriker efter undersköterskor i hela Sverige, från norr till söder. Så oavsett var man bor nu eller i framtiden kan man vara säker på att det finns jobb.

5: Utvecklingsmöjligheter

Som undersköterska finns det dessutom många utvecklingsmöjligheter och man kan välja att specialisera sig inom en rad olika områden, bland annat psykiatri, akutvård och äldreomsorg.

Vill du bli undersköterska? Sista ansökningsdagen är 6 JUNI – Klicka HÄR för att läsa mer och ansöka. 

 

Nästa artikel