“Härligt att hjälpa människor i deras framtidsplaner”

Publicerat: 2020-18-12

Den som vill utbilda sig hittar ett stort utbud av utbildningar hos Lernia Komvux. Men att ansöka kan kännas svårt – därför hjälper Lernia gärna den som behöver det längs vägen.
— Vi ser detta som en god service som följer Lernias värdering, säger Anna på kundservice.

Vill du söka till Lernia? Passa på att gå in på deras hemsida idag – anmälan stänger 17 januari.

Den som är sugen på att utbilda sig kan med fördel söka till någon av alla Lernias komvuxutbildningar. Lernia har många olika utbildningar inom till exempel barn och omsorg, fastighetsteknik, industriteknik, elinstallatör och svets. Undersköterska är en annan populär inriktning.

För att läsa mer om utbildningarna klickar du in dig till Lernias hemsida och sedan vidare till kommunens sida där du gör själva ansökan. Den som behöver kan med fördel vända sig till Lernias kundservice som gärna hjälper till med ansökningen. Det gör du enkelt via e-post eller telefon. Under ansökningsperioden (15 december till 17 januari) finns ett formulär som är enkelt att fylla i för att senare snabbt få assistans.

— Vi upplever att det finns ett behov hos våra deltagare att få hjälp med hur man gör för att ansöka då det många gånger är svårt att veta hur man ska gå tillväga, säger Anna på kundservice.

Innan du tar hjälp av Lernia behöver du veta vilken utbildning eller vilket utbildningsområde du är intresserad av att studera. Du behöver tillgång till mobilt Bank-ID och dina gamla betyg, då dessa måste finnas med i ansökan. Att få hjälp med ansökan är något som många uppskattar.
— Flertalet är oerhört tacksamma för att få ett personligt bemötande och vägledning, säger Anna och tillägger:
– Det känns härligt att kunna hjälpa människor med sina framtidsplaner, jag brinner för personlig service och ser detta som en stor fördel med mitt arbete!

Vill du söka till Lernia? Passa på att gå in på deras hemsida idag – anmälan stänger 17 januari.

Nästa artikel