Här är framtidsbranschen som skriker efter arbetskraft

Publicerat: 2019-12-4

Dagens arbetsmarknad kan vara tuff.
Men det finns branscher där det faktiskt råder brist på arbetskraft.
Hos Lernia kan man till exempel utbilda sig till VVS-installatör – en utbildning som i nästan varje fall leder till jobb.

Så kan du nå drömjobbet på under 60 veckor. Ansök till utbildningen till VVS-montör os Lernia här!

I dag kräver de flesta arbetsgivare någon form av utbildning när de rekryterar nya medarbetare. Men det är inte alla som vill eller har möjlighet att gå flera år på högskola. För dem kan det vara en bra idé att till exempel läsa till VVS-installatör hos Lernia.

Förra året presenterade Arbetsförmedlingen en rapport, ”Här finns jobben”, där de listade i vilka branscher det kommer vara lättast att få jobb de närmaste fem åren. VVS-installatör hamnade i topp, med stora möjligheter att jobba utomlands eller som egenföretagare.

Kicka dig vidare till Lernia här – och ta första steget till drömjobbet!

Anledningarna är flera till att VVS-installatör är ett framtidsjobb. Den kanske största är att många VVS-installatörer väntas gå i pension de närmaste åren. Det betyder att arbetsmarknaden formligen kommer att skrika efter arbetskraft.

Hos Lernia kan man, förutom VVS-installatör, utbilda sig till andra yrken med stor brist på arbetskraft. Bland annat undersköterska, barnskötare och elektriker. Med dessa utbildningar i katalogen fyller Lernia ett behov på arbetsmarknaden och många av eleverna har jobb snabbt efter att de gått klart utbildningarna.

Den som vill gå en utbildning med riktigt goda framtidsutsikter kan klicka sig vidare till rätt utbildning och ansöka redan idag.

Här kan du läsa mer om jobbet som VVS-montör – och ansöka till utbildningen redan idag.

Nästa artikel