Här är utbildningen för dig som älskar att arbeta med barn

Publicerat: 2019-17-4

Drömmer du om att arbeta med barn? Då är det här utbildningen för dig! På mindre än ett år har du fått en ny titel som barnskötare och kan jobba med något du gillar.

Drömjobbet på bara 45 veckor. Ansök till att studera till barnskötare redan idag!

Ibland kan det vara svårt att veta vad man vill i livet – särskilt när det kommer till jobb. Då kan det vara bra att tänka efter ordentligt vad man är intresserad av och vad som gör en inspirerad och glad.

Här kan svaret till exempel vara att man älskar att umgås med barn och då kan drömjobbet vara barnskötare. Och vad är då bättre än att det just nu finns en perfekt utbildning hos Lernia, på bara 45 veckor!

Vill du bli barnskötare? Läs mer om utbildningen och ansök HÄR.

Att arbeta med barn är en betydelsefull uppgift, där man är med och formar deras liv och uppväxt. Därför behövs fler eldsjälar som förgyller barns vardag. Under utbildningen får du kunskap om barns och ungdomars utveckling och lärande i olika åldrar och hur man utifrån det arbetar på en förskola eller skola.

Nästa utbildning hos Lernia börjar redan i vår och nu är det hög tid att söka till utbildningen. De enda förkunskaperna som behövs är grundskoleutbildning eller motsvarande. Om du redan har erfarenhet av yrket kan det tillgodoräknas och du kan hoppa över vissa delar av utbildningen.

Hos Lernia kan man välja att studera på hel- eller deltid och även välja mellan klassrumsundervisning eller distansstudier – allt för att anpassa utbildningen efter just din situation. I många av utbildningarna ingår en praktik för att förbereda dig för arbetslivet.

Den perfekta utbildningen för alla som älskar att arbeta med barn, alltså! Drömjobbet säkrat på bara 45 veckor. Klicka in dig på länken nedan för att ansöka om en plats redan idag.    

Drömjobbet på bara 45 veckor. Ansök till att studera till barnskötare redan idag!

 

Nästa artikel