Danielle: ”Utbildningen är rolig, givande och utvecklande”

Publicerat: 2021-18-5

Danielle, 40, gillar att röra på sig och utföra praktiska saker, men hon har haft svårt att hitta ett passande jobb.
För en tid sedan fick hon tips av en familjemedlem att söka Lernias komvuxutbildning till fastighetstekniker – och det har blivit en perfekt matchning.
– Utbildningen är rolig, givande och utvecklande och man får även visa sina kreativa sidor, säger Danielle.

Danielle

  Lär mer och ansök till utbildningen hos Lernia för att bli fastighetstekniker. Anmälan stänger 7 november

Vill man ha jobb efter sina studier är det ett bra alternativ att studera någon av Lernias komvuxutbildningar. Ett av yrkena man kan studera till via Lernia är fastighetstekniker, där framtidsutsikterna för jobb är väldigt ljusa.

Som utbildad fastighetstekniker ansvarar du för för drift, skötsel och underhåll av fastigheters tekniska system. 

Som fastighetstekniker får du ett varierat arbete, den ena dagen är aldrig den andra lik vilket medför utveckling inte bara på det personliga planet utan även inom yrket, säger 40-åriga Danielle, som studerar till fastighetstekniker.

Lär mer och ansök till utbildningen hos Lernia för att bli fastighetstekniker. Anmälan stänger 7 november

Hon beskriver sig själv som en person som gillar att röra på sig och utföra praktiska saker, men hon har inte riktigt hittat något yrke som passar henne. I ungefär tio år har hon funderat på att börja studera och när en familjemedlem, som själv har gått utbildningen, tipsade som Lernias komvuxutbildning till fastighetstekniker sökte Danielle direkt.

– Utbildningen är rolig, givande och utvecklande och man får även visa sina kreativa sidor. Man lär sig lite om mycket, säger hon.

Danielle började utbildningen i januari 2021 och redan i april 2022 beräknas utbildning, där praktik och teori blandas, vara klar.

– Jag ser positivt och ljust på framtiden. Jag tror och hoppas att det blir lättare för mig att hitta ett varierande arbete på heltid, säger Danielle.

Är du också intresserad av att studera Lernias komvuxutbildning till fastighetstekniker? I så fall är det dags att söka nu, för den sista ansökningsdagen är 7 november.

Lär mer och ansök till utbildningen hos Lernia för att bli fastighetstekniker. Anmälan stänger 7 november.

Nästa artikel