Räddaren i nöden för långa bilresor – testa Jaramba gratis

Vintern är här! Har du, precis som många andra barnfamiljer, långa bilresor inplanerade? Då har vi det perfekta tidsfördrivet som underhåller barnen hela resan: Jaramba. I appen hittar du över 800 lärorika aktiviteter – flera av dessa tillsammans med välkända karaktärer som Bamse och Babblarna. Nu kan nya medlemmar prova gratis!

Nya medlemmar: Prova Jaramba gratis fram till 28 mars!

Med många timmar på vägen kan det som förälder vara skönt att hitta ett sätt att hålla sina barn sysselsatta. Den perfekta aktiviteten för långa bilresor stavas Jaramba.

Har man ännu inte hunnit prova appen så är nu ett utmärkt tillfälle – den är nämligen helt gratis att använda ända fram till den 28 mars!

Jaramba är en mångsidig tjänst där lek och lärande kombineras. I appen får du tillgång till över 800 filmer, böcker, sånger och spel för barn 2-5 år.

Låt barnen möta sina bästa vänner Babblarna, Timmy Lamm och Basme med flera i en fantasifylld värld.

Lär känna Bamse och resten av karaktärerna i Jaramba – prova gratis nu!

Spelen och övningarna i Jaramba bidrar till värdefull kunskap samtidigt som barnen har roligt. Låter det inte fantastiskt att ditt barns ordförråd kan förbättras medan ni färdas mot er slutdestination?

Det bästa sättet för barn att ta till sig kunskap är genom lek, vilket gör Jaramba till det perfekta hjälpmedlet för att främja ditt barns inlärnings- och utvecklingskurva. 

Just nu har Jaramba ett klockrent erbjudande för nya medlemmar som innebär att appen är helt gratis att använda ända fram till 28 mars. Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via Jaramba.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Nu är alltså ett ypperligt tillfälle att låta familjens yngsta utforska Jaramba och se om de gillar appen. Klicka på länken här under för att ta del av erbjudandet!

Ja tack – jag vill prova Jaramba gratis!

Nästa artikel