Passa på: Prova Jaramba gratis fram till 9 april

Jaramba är Sveriges största app för små barn. Tjänsten rymmer över 800 utvecklande aktiviteter för familjens minsta – flera av dessa tillsammans med älskade karaktärer som Babblarna, Timmy Lamm och Hello Kitty. Nu kan du och din familj prova gratis fram till 9 april!

Nya medlemmar: Prova Jaramba gratis fram till 9 april!

Har du barn i åldrarna 2-5 år? Då är Jaramba appen för er. Med tjänsten får man tillgång till över 800 utvecklande aktiviteter i form av allt från spel och filmer till böcker och musik, speciellt framtagna för små barn.

Med både nya vänner och välbekanta karaktärer som Babblarna, Pino, Timmy Lamm och Hello Kitty får familjens minsta möjlighet att utveckla sitt ordförråd, öva på grundläggande matematikövningar och lära sig om djur och natur.

För att fler familjer ska få möjlighet att upptäcka Jaramba har de just nu ett klockrent erbjudande: prova tjänsten gratis fram till 9 april!

Nya medlemmar: Prova Jaramba gratis fram till 9 april!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via Jaramba.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap. Självklart är appen helt fri från reklam.

Passa på att ta del av erbjudandet redan i dag och låt ditt barn utforska Jarambas spännande värld!

Ja tack – jag vill prova Jaramba gratis!

Nästa artikel