Över 800 aktiviteter för familjens yngsta – det här är Jaramba

Jaramba är barnens nya digitala bästis – en app för alla leksugna i åldrarna 2-5 år. Tjänsten kombinerar lek med lärande i en kreativ och utvecklande miljö. Prova gratis fram till 28 mars och ge dina barn möjlighet att upptäcka en värld full av roliga äventyr som ger lärdomar för livet!

Prova Jaramba gratis! Erbjudandet gäller nya medlemmar som registrerar sig via Jaramba.se

Jaramba är appen som inspirerar barn att leka sig till kunskap. I appen får barnen tillgång till över 800 utvecklande aktiviteter i form av spel, filmer, böcker och musik. Det är ett smidigt sätt att få barnen intresserade och motiverade till att utveckla sina färdigheter i tidig ålder.

Genom att använda appen ges barnen en bra grund att stå på. De får möjlighet att utveckla sitt ordförråd, öva på grundläggande matematikövningar och att lära sig om djur och natur. De får även träna på att bygga upp sin finmotorik och lära sig hur man är en bra vän.

För att fler ska få chansen att upptäcka Jaramba så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova gratis fram till 28 mars!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via Jaramba.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Klicka här för att prova Jaramba gratis!

Jaramba har löpande testats tillsammans med barngrupper i förskolan, detta för att säkerställa att innehållet i appen är anpassat efter målgruppen. Resultatet är en trygg och säker app, fri från reklam.

Appen fungerar på både iPhone, iPad och Android. Tre barn kan använda appen samtidigt och varje barn kan ha sin egen profil, så att de kan hitta sina favoritaktiviteter och lära sig nya saker i sin egen takt.

Upptäck Jaramba i dag genom att klicka på länken här under!

Ja tack – jag vill prova Jaramba gratis!

Nästa artikel