Mamma Tina: ”Hon har fått ett otroligt ordförråd”

Mamma Tina har upptäckt den perfekta appen för långa bilresor.
Med Jaramba har dottern Tiki, snart 2 år,  roligt under bilfärden samtidigt som hon lär sig massor av nya saker.
– Hon har fått ett otroligt ordförråd och nu räknar hon till tio både fram och baklänges, säger mamma Tina.

Passa på – prova Jaramba gratis!

Mamma Tina berättar att när familjen ska resa och hälsa på hennes släkt i Värmland så bli blir det ganska många timmar i bilen.
– Vi bor i Skåne så det blir ganska lång tid i bilen så vi behövde ha något mer än böcker och bilar att leka med i bilen. Efter lite research så landade det på Jaramba som har ett väldigt brett utbud på aktiviteter och karaktärer som Tiki känner till, säger mamma Tina.

Jaramba passar de yngre barnen, cirka 2-5 år! Som medlem får du ta del av ett unikt innehåll med över 800 filmer, böcker, spel och sånger där barn får lära sig att läsa och räkna på ett lekfullt sätt! I appen dyker välkända figurer som exempelvis Bamse, Hello Kitty och Babblarna upp. Och det bästa av allt är att Jaramba öppnat upp appen så att fler ska få testa den gratis. Just nu får alla nya medlemmar som registrerar sig på Jaramba.se testa appen gratis!

Ny kampanj – nu kan nya medlemmar testa appen gratis!

Mamma Tina och dottern Tiki är bara några av alla nöjda medlemmar som redan testat appen.
– Appen är enkel för en stressad morsa, och det dröjer nog inte förrän Tiki kan hitta det hon vill på egen hand, säger hon och forsätter:
– Tiki är nog mest glad över att inte behöva leka med mig i bilen i sex timmar i streck. Hon blir glad när hon hittar sina favoritkaraktärer,  säger hon.

Och mamma Tina märker redan att dottern har snappat upp nya saker tack vare Jaramba.
– Hon har fått ett otroligt ordförråd och nu räknar hon till tio både fram och baklänges.

Varför tycker du att föräldrar ska testa Jaramba nu när appen är gratis?
– Appen är lite som en fruktsallad, där du kan plocka dom bästa bitarna. Jag upplever att det finns något för alla – även för oss föräldrar. Tikis morfar har ett genuint bilintresse, så jag var överraskad när vi hittade hans kompisar körandes bil uppe i Tierp under kategori fordon, säger hon.

Vill du testa Jaramba utan kostnad? På Jaramba.se kan du registrera dig för gratis-perioden! Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hemsidan!

Passa på – prova Jaramba gratis!

Nästa artikel