LISTA: 5 anledningar till att låta ditt barn utforska Jaramba

Jaramba är appen som inspirerar barn att leka sig till kunskap. Nu finns möjlighet att prova tjänsten helt gratis ända fram till påsk. Det är bara en av alla anledningar till att låta ditt barn utforska Jaramba redan i dag!

Prova Jaramba gratis fram till 28 mars – klicka här för att ta del av erbjudandet!

Jaramba är barnens nya digitala bästis – en app för familjens yngsta som rymmer över 800 utvecklande aktiviteter i form av spel, filmer, böcker och musik. I den här artikeln har vi listat fem anledningar till att låta ditt barn utforska Jaramba.

Effektivt med video som läromedel

Dina barn är säkerligen vana vid rörligt material från tv eller liknande. Detta gör att de har en positiv association till det, då det ofta är förknippat med belöning. Det gör i sin tur att det blir enklare att introducera dem för Jaramba, eftersom appen innehåller sådant som de redan känner igen och uppskattar. Kombinationen av rörlig bild, text och ljud ger bra förutsättningar för att ditt barn ska kunna utveckla sina färdigheter då det både är underhållande och engagerande. 

Låt dina barn upptäcka Jaramba – prova gratis ända fram till påsk!

Jaramba kan få stopp på myrorna i brallan

Det är inte ovanligt att föräldrar kan behöva kämpa med att få sitt barn att sitta still och fokusera. Med Jarambas stora utbud av underhållning kommer ditt barn garanterat ha saker att sysselsätta sig med. Spela tillsammans så får du vara med och ta del av ditt barns utveckling och framsteg!

Kvalitetssäkrat innehåll

Appen är trygg och säker för ditt barn att använda. Innehållet är anpassat speciellt för små barn och appen används idag av kommuner, kommunala förskolor, privata förskolor och andra organisationer. Du som förälder kan därför slappna av medan ditt barn spelar och njuta av lite lugn och ro. Ett plus är såklart också att Jaramba är fritt från reklam och köp i appen.

Prova Jaramba gratis – klicka här för att ta del av erbjudandet!

Lek blir till lärande

Att ha övat på att läsa, skriva, räkna och utveckla ordförrådet redan i tidig ålder ger stora fördelar när det väl är dags för skolstart. Det bidrar också till ökat intresse och motivation att utveckla sina färdigheter ytterligare. Genom Jaramba kan barnen få grundläggande kunskaper i matematik samt om djur och natur, för att nämna några exempel.

Passa på att testa Jaramba gratis!

För att fler familjer ska få möjlighet att upptäcka Jaramba så har de just nu ett klockrent erbjudande: Fram till 28 mars kan du testa appen helt kostnadsfritt! Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via Jaramba.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Nästa artikel