Lär genom lek – så kan Jaramba lägga en bra grund för dina barn

Vill du ge dina barn möjlighet att samla på sig värdefull kunskap, samtidigt som de har roligt? Med appen Jaramba lägger du en bra grund för dina barn i en tidig ålder. Prova gratis ända fram till påsk!

Prova Jaramba gratis fram till 28 mars – klicka här för att ta del av erbjudandet!

Redan vid 1,5-2 års ålder börjar barn att utveckla sitt ordförråd och det finns flera saker man som förälder kan göra för att främja sitt barns språkutveckling.

Det absolut bästa sättet för barn att ta till sig ny kunskap är genom lek. Just därför finns Jaramba.

Jaramba är en app som inspirerar barn att leka sig till kunskap. I appen hittar du över 800 filmer, böcker, sånger och spel som riktar sig till barn i åldrarna 2-5 år!

Just nu har Jaramba ett klockrent erbjudande som innebär att appen är helt gratis att använda ända fram till 28 mars! Det är alltså ett perfekt tillfälle att låta familjens yngsta utforska Jaramba och se om de gillar appen.

Prova Jaramba gratis fram till påsk – klicka här för att ta del av erbjudandet!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via Jaramba.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta din provperiod eller prenumeration.

Aktiviteterna du hittar i Jaramba är speciellt framtagna för att lägga en bra grund för familjens yngsta.

Just därför finns Jaramba även anpassat för förskolor och appen används idag av kommuner, kommunala förskolor, privata förskolor och andra organisationer.

Vill du också lägga en bra grund för dina barn, samtidigt som de har roligt? Prova Jaramba i dag!

Ja tack – jag vill prova Jaramba gratis!

Nästa artikel