Lång bilresa med barn? Här är appen som gör resan lugnare!


Dags för en längre bilresa med små barn? Här är appen som gör resan både lugn och lärorik!
Med appen Jaramba har barnen roligt samtidigt som de lär sig nya saker – och du slipper skrik och tjat.
Nu kan du testa appen gratis fram till sommaren!

Passa på – prova Jaramba gratis!

Påsklovet står för dörren och senare i vår några röda dagar vilket brukar innebära en del resor för barnfamiljer runt om i landet. Kanske ska ni ska hälsa på en släkting eller passa på att åka iväg på en resa.. Oavsett vart ni ska så vill man som förälder att resan ska gå så lugnt tillväga som möjligt.

Det är här som appen Jaramba kommer in i bilden – Sveriges största app för barn mellan 2 och 5 år. Appen är fylld med filmer, böcker, sånger och spel!  På ett roligt och stimulerande sätt utvecklar Jaramba ordförrådet och lär barnen att räkna och stava. Appen innehåller unikt material och även samarbeten med välkända barnfigurer som Babblarna och Bamse – bara för att nämna några figurer! Genom att kombinera spännande äventyr med pedagogiskt innehåll inspireras barnen att leka sig till kunskap. Totat finns det över 800 pedagogiska aktiviteter i appen!

Passa på – prova Jaramba gratis!

Här är bara några av reaktionerna från föräldrar som testat appen!

Guld för våra barn. Den ultimata appen för nyfikna barn och föräldrar som vill veta vad sina barn gör på nätet”.

5:a i betyg! En app som mina barn faktiskt använder”.

”Båda mina tjejer på 2 och 4 år älskar den här appen! Fina sånger, roliga spel och böcker som passar både liten och stor”.

Har du inte testat Jaramba ännu är det ett utmärkte tillfälle att prova appen just nu. Jaramba erbjuder nämligen alla nya kunder att testa appen gratis fram till sommaren!  Perfekt inför vårens alla resor med bil! Erbjudandet gäller nya medlemmar som registrerar sig via Jaramba.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta din provperiod eller prenumeration.

Passa på – prova Jaramba gratis!

Nästa artikel