Klockrena kampanjen: Prova Jaramba gratis!

Jaramba är tjänsten som inspirerar barn att leka sig till kunskap.
I appen får du tillgång till över 800 filmer, böcker, sånger och spel, speciellt framtagna för barn 2-5 år.
Det bästa av allt? Nu kan nya medlemmar prova Jaramba helt gratis!

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Jaramba är appen som rymmer mängder av aktiviteter för familjens yngsta, från filmer och böcker till sånger och spel.

Syftet med tjänsten är att inspirera barn att leka sig till kunskap och genom de olika övningarna utveckla sitt ordförråd, samt öva på att skriva och räkna.

Många småbarnsföräldrar har redan upptäckt Jarambas storhet och för att fler ska få möjlighet att utforska appen så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova utan kostnad!

Passa på – prova Jaramba gratis!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via Jaramba.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta din provperiod eller prenumeration.

När registreringen är klar får du tillgång till mängder av roligt material, dels sådant som är unikt för Jaramba, men även samarbeten med välkända karaktärer. Vad sägs om Babblarna, Bamse och Hello Kitty, för att nämna några exempel?

“Mycket bra app som håller min dotter glad och sysselsatt”. ”Tycker verkligen om att barnen kan hålla på själva i appen och att det känns tryggt och säkert”. ”Är bra att man valt innehåll som är anpassat för små barn!”

Johan pappa till Bonni är inne på att Jaramba är den perfekta appen för små barn som vill öva på bokstäver och matematik inför förskoleklass.

– Jag tänker att det är bra att introducera matematik och bokstäver tidigt, då har barnen en hel del kunskap när det väl är dags för skolstart, säger pappa Johan.

Så lyder några av omdömena från nöjda föräldrar som har provat Jaramba tillsammans med sina minsta.

Låt dina barn upptäcka Jaramba också – prova appen gratis i dag! Du tar del av erbjudandet genom att klicka på länken här under.

Ja tack – jag vill prova Jaramba gratis!

Nästa artikel