Här är appen som inspirerar barn att leka sig till kunskap

Barn lär sig bäst genom lek, något som Jaramba har tagit fasta på. I appen hittar över 800 utvecklande aktiviteter för barn i åldrarna 2-5 år. Det bästa av allt? Just nu är det helt gratis att prova tjänsten!

Prova Jaramba gratis fram till 28 mars – erbjudandet gäller nya medlemmar som registrerar sig via Jaramba.se!

Små barns hjärnor utvecklas i en rasande fart – ibland så pass fort att det kan vara svårt att hänga med.

Ser man exempelvis till barnets språkutveckling så börjar de flesta att utveckla sitt ordförråd redan vid 1,5-2 års ålder. Även grunden för de matematiska färdigheterna utvecklas redan under barnets första levnadsår.

Det absolut bästa sättet för barn att ta till sig ny kunskap är genom lek. Det är här Jaramba kommer in i bilden.

Jaramba är en tjänst speciellt framtagen för barn i åldrarna 2-5 år. I appen hittar du över 800 utvecklande aktiviteter i form av spel, filmer, böcker och musik.

Prova Jaramba gratis fram till 28 mars – klicka här för att ta del av erbjudandet!

För att fler familjer ska få möjlighet att upptäcka Jaramba så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova gratis fram till 28 mars!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via Jaramba.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Tycker verkligen om att barnen kan hålla på själva i appen och att det känns tryggt och säkert

När du väl har registrerat dig får du tillgång till en värld av roliga aktiviteter att utforska tillsammans med familjens minsta. I appen kommer du även stöta på flera välkända karaktärer, eller vad sägs om exempelvis Babblarna, Hello Kitty och Pino?

Självklart är Jaramba helt fritt från reklam och köp i appen – något som uppskattas av många föräldrar då det möjliggör för barnen att leka själva vid behov.

– Tycker verkligen om att barnen kan hålla på själva i appen och att det känns tryggt och säkert, lyder omdömet från en av alla föräldrar som testat Jaramba.

Prova Jaramba gratis fram till 28 mars – klicka på länken här under för att ta del av erbjudandet!

Ja tack, jag vill prova Jaramba gratis!

Nästa artikel