Här är appen som ger ditt barn både rolig och lärorik skärmtid

Det blir allt vanligare att även yngre barn intresserar sig för digital lek. Med appen Jaramba blir skärmtiden både rolig och lärorik. Utforska filmer, böcker, sånger och spel med favoritkaraktärer som Bamse, Babblarna, Hello Kitty och Pino – helt gratis fram till 28 mars!

Nya medlemmar: Prova Jaramba gratis – ingen uppsägnings- eller bindningstid!

Modern teknik som surfplattor och mobiler är i dag en självklar del av vår vardag. Att även familjens minsta vill utforska den digitala världen är därför ingen konstighet.

Det är samtidigt fullt förståeligt att man som förälder vill försäkra sig om att ens barns skärmtid faktiskt bidrar med något positivt. Just därför finns Jaramba.

Jaramba är en app speciellt framtagen för barn i åldrarna 2-5 år. Appen bygger på premissen ”lära genom lek”, vilket också är det bästa sättet för små barn att ta till sig ny kunskap.

Prova Jaramba gratis fram till 28 mars!

I appen hittar du över 800 utvecklande aktiviteter i form av allt från sånger och filmer till böcker och spel – flera av dessa tillsammans med välkända karaktärer som Babblarna, Bamse, Hello Kitty, Pino med flera.

Mycket bra app som håller min dotter glad och sysselsatt

Just nu har Jaramba ett erbjudande som innebär att du och din familj kan prova tjänsten gratis fram till den 28 mars. Erbjudandet gäller nya medlemmar som registrerar sig via jaramba.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

”Perfekt app för barn! Mycket bra app som håller min dotter glad och sysselsatt”, lyder omdömet från en av många nöjda föräldrar som har upptäckt Jaramba.

Ge även dina barn möjligheten att lära sig räkna och läsa tillsammans med sina bästa vänner – prova Jaramba gratis i dag!

Prova gratis fram till 28 mars – klicka här för att ta del av erbjudandet!

Nästa artikel