Från Babblarna till Hello Kitty – lär känna karaktärerna du hittar i Jaramba

Jaramba är Sveriges största app för små barn. I appen hittar du över 800 lärorika aktiviteter – flera av dessa tillsammans med välkända karaktärer som Babblarna och Hello Kitty! Just nu finns dessutom möjlighet att prova tjänsten helt gratis.

Prova Jaramba gratis fram till 28 mars – klicka här för att ta del av erbjudandet!

Jaramba är appen som inspirerar barn att leka sig till kunskap. I appen återfinns över 800 roliga och utvecklande aktiviteter – från filmer och böcker till sånger och spel, speciellt framtagna för barn i åldrarna 2-5 år.

Är man inte bekant med Jaramba så är nu ett perfekt tillfälle att utforska appen. Fram till den 28 mars är den nämligen helt gratis att använda!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via Jaramba.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Även om man inte har använt Jaramba innan så kommer man ganska snabbt att känna igen vissa av karaktärerna.

I appen hittar du nämligen några av barnens absoluta storfavoriter, som exempelvis Babblarna – det färgglada gänget som har tagit Sverige och Skandinavien med storm!

Du hittar Bibbi, Bobbo, Babba och alla de andra karaktärerna i Babblarnas egen spellista i appen. Tillsammans är de med och hjälper ditt barn att utveckla sina språkfärdigheter.

Låt ditt barn bekanta sig med Babblarna – prova Jaramba i dag!

En annan omtyckt karaktär som återfinns i Jaramba är Hello Kitty. Den gulliga lilla katten finns där för att hjälpa barnen att både lära sig räkna och skriva.

Ytterligare en karaktär vi hittar i Jaramba är allas vår favoritbjörn Bamse! Bamse behöver knappast någon närmare presentation, men för den som mot all förmodan har missat världens starkaste björn så finns det alltså möjlighet att lära känna även honom i Jaramba-appen.

Som du hör finns det många roliga karaktärer att bekanta sig med i Jarambas värld. Vill du ge dina barn möjlighet att lära känna karaktärerna, samtidigt som de får mängder av värdefull kunskap, är nu ett perfekt tillfälle.

Prova Jaramba gratis – ta del av erbjudandet genom att klicka på länken här under!

Ja tack – jag vill prova Jaramba gratis!

Nästa artikel