”Det här är en perfekt app för alla nyfikna små barn”

Bonni fyller 4 år i sommar men visar redan stort intresse för bokstäver och andra klurigheter.
Med appen Jaramba får hon positiv skärmtid och får öva på att ljuda alla bokstäver.
– Det här är en perfekt app för alla nyfikna små barn, säger pappa Johan.

Passa på – prova Jaramba gratis!

Med appen Jaramba kan du ge ditt barn ett viktigt försprång i livet! Med Jaramba får barn 2-5 år lära sig att läsa och räkna på ett lekfullt sätt! Du får ta del av handplockat och unikt innehåll – helt utan reklam.

För att fler ska få stifta bekantskap med appen erbjuder Jaramba just nu alla nya medlemmar att testa appen gratis.

Ja tack – jag vill prova Jaramba gratis!

Två som redan har upptäckt appen är pappa Johan med dottern Bonni snart 4 år. De laddade ner appen första gången i samband med en semesterresa utomlands.

– Det var perfekt för Bonni att kunna varva lek i poolen med att sitta i en solstol och få öva på bokstäver, siffror och andra klurigheter. När hon ska lösa klurigheter så väljer hon gärna att utforska olika övningar med djur. Så hon lär sig mycket nytt med Jaramba, säger han och fortsätter:

– Dessutom älskar hon verkligen bokstäver, men hon har svårt att uttala vissa av dem. Med Jaramba får hon på ett naturligt och roligt sätt öva på bokstävernas ljud. Jag tänker att det är bra att introducera det här tidigt, då har hon en hel del kunskap när det väl är dags för skolstart, säger pappa Johan.

Jaramba innehåller även så mycket mer! I appen blandas filmer och böcker med aktiviteter som att rita, färglägga och pyssla. Dessutom kan barnet upptäcka en rad av aktiviteter med karaktärer som, Babblarna, Hello Kitty, Pino, Bamse, Timmy Lamm med flera.

Ny kampanj nu kan nya medlemmar testa appen gratis!

✔️ 5 snabba fakta om Jaramba

⚫ Passar 2-5 år

⚫ Finns på Appstore och Google Play

⚫ Reklamfritt

⚫ Interaktiva övningar

⚫ Just nu kan du testa appen gratis

Passa på – prova Jaramba gratis!

Nästa artikel