”Den här appen bidrar verkligen till ett roligt och lekfullt lärande”

Foto:Privat/ Hanna Nilsson

Familjen Nilsson Lange har upptäckt den lärande och pedagogiska appen Jaramba.
Nu leker dottern Emilia till sig kunskap med den hyllade appen.
– Den här appen bidrar verkligen till ett roligt och lekfullt lärande och är ett sånt fint komplement till allt annat som vi lär oss i livet, säger mamma Hanna Nilsson Lange.

Passa på – prova Jaramba gratis!

Jaramba är appen som rymmer mängder av aktiviteter för familjens yngsta, från filmer och böcker till sånger och spel.

Tanken med tjänsten är att inspirera barn att leka sig till kunskap och genom de olika övningarna utveckla sitt ordförråd, samt öva på att skriva och räkna. Dessutom får barnen stifta bekantskap med kända figurer som Babblarna, Bamse och Hello Kitty.

En familj som redan har testat appen och är mycket nöjda är familjen Nilsson Lange med dottern Emilia, 4 år.

– Det här är en app helt utan reklam så att barnen kan lära och ta till sig i en trygg digital miljö utan störningsmoment, berättar Hanna och fortsätter:

– Vi har använd appen ett tag nu och sitter tillsammans med Emilia och vi har även låtit henne utforska appen själv. Den här appen bidrar verkligen till ett roligt och lekfullt lärande och är ett sånt fint komplement till allt annat som vi lär oss i livet.

Mamma Hanna Nilsson Lange berättar på sitt Instagram-konto @hanilas88 om familjens upplevelse av appen. ”Har du och ditt barn inte testat Jaramba ännu tycker jag det är dags nu”, tipsar hon.

Ja tack – jag vill prova Jaramba gratis!

Hanna berättar att Emilia redan lärt sig nya saker – tack vare Jaramba.

– Den lilla stunden vi har suttit med Emilia varje dag har lärt henne att känna igen siffror och även se en logik i hur pussel är uppbyggt och vi får en otrolig mysig stund tillsammans.

För dem som ännu inte upptäckt appen så bjuder Jaramba just nu på ett riktigt fint erbjudande! Testa appen gratis fram till sommaren! Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via Jaramba.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta din provperiod eller prenumeration. Följ länken här under för att ta del av kampanjen!

Passa på – prova Jaramba gratis!

Nästa artikel