Appen som hjälper ditt barn bygga upp sitt ordförråd – så fungerar det

Redan vid 1 års ålder är det vanligt att barn säger sina första ord. Jaramba är appen som hjälper till att bygga upp ordförrådet – samtidigt som barnet har roligt! Nu kan nya medlemmar prova gratis.

Nya medlemmar: Prova Jaramba gratis fram till 28 mars!

Språk är viktigt: studier visar faktiskt att ett stort ordförråd ger bättre resultat i skolan. Att börja öva på språk och ord i tidig ålder kan därför lägga en bra grund för att lyckas i skolbänken längre fram.

Det finns många sätt att ta till sig ny kunskap på, men för små barn är det absolut bästa sättet genom lek. Det är här Jaramba kommer in i bilden.

Klicka här för att prova Jaramba gratis!

Jaramba är Sveriges största app för små barn, speciellt framtagen för barn i åldrarna 2-5 år. I appen får du tillgång till över 800 aktiviteter i fler än 50 olika spellistor. Med hjälp av filmer, böcker, sånger och spel får ditt barn möjlighet att utöka sina ord- och språkkunskaper.

Just nu finns möjlighet att prova Jaramba helt gratis. Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via Jaramba.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Jaramba innehåller både unikt material och samarbeten med flera av barnens favoriter, som exempelvis Babblarna, Bamse, Hello Kitty och Pino, för att nämna några.

Utöver att bygga upp sitt ordförråd får barnen även möjlighet att träna på att räkna, lära sig mer om djur och natur, med mera.

Det finns alltså en hel del att upptäcka och utforska i Jaramba. Vill du och din familj också prova tjänsten gratis är det bara att klicka på länken här under, för att ta del av erbjudandet!

Ja tack – jag vill prova Jaramba gratis!

Nästa artikel